OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Please fill your information, by clicking the icon above and we will contact you as soon as possible!
Send

Занимания и екскурзии

Unforgettable adventures at the Black Sea

Afternoon Activities

Спортните занимания имат жизненоважна роля и също така насърчават умствените и психологическите постижения

От понеделник до петък, след обяда, всички ученици имат свободата да изберат с какво искат да се занимават. Ние се гордеем с големия брой на развлечения и занимания които деецата ще могат да избират всеки ден. През трите седмици от лагера, ще се предлагат 16 различни следобедни занимания, които ще удовлетворят личните предпочитания на всеки ученик. Тези дейности са чудесен начин да се придобиват и развиват умения за цял живот, в здравословна околна среда, която насърчава честната конкуренция и работата в екип. Ние вярваме, че ученето не се осъществява само в класната стая, но и извън нея. Заради това, чрез различни извънкласни занимания, нашите учениците ще имат възможността да усъвършенстват английския си език, посредством общуването с новите си приятели и ще бъдат мотивирани да подхождат креативно към дадени задания.

Beach Sport Activities camp golden gate лагер организира плажен волейбол
Bowling Лагеруващите участват в различни боулинг състезания
Pool Party Вечер организираме дискотеки на плажа или в хотела
Swimming Classes camp golden gate предлага уроци по плуване в детския лагер
Arts and crafts В детския лагер изработват предмети от различни материали
Yoga Уроци по йога в camp golden gate
Tennis уроци по тенис в camp golden gate
American Football уроци по американски футбол в camp golden gate
Soccer Футболно игрище в camp golden gate
Basketball Баскетболно игрище в camp golden gate
Volleyball Волейболно игрище в детския лагер
Chess Деца упражняващи своите умения по шах
Photography Excursions Фото екскурзии в курортния комплекс
Ultimate Frisbee Лагеруващите играят фризби след обяд
Cooking Учениците се учат как да приготвят различни ястия
Boot Camp – Fitness Клуб по фитнес за лагеруващите в Camp Golden Gate

Evening activities improves confidence

Evening Activities

Целта на вечерните занимания е да се повишат самочувствието и творческите способности на всички ученици, чрез принципите на тийм билдинга и работата в екип.

От понеделник до петък, от 19:00 до 21:00, всички учащи ще бъдат разделени на отбори или по двойки, заедно с учители и консултанти. Целта на тези занимания е да научи учениците да мислят и работят заедно при постигането на една обща цел. Всички членове на екипа трябва да открият начин как да си сътрудничат и да работят съвместно, а не поотделно. Целта на всичко това е изграждането на разбирателство и уважение между ученици, учители и възпитатели. По време на лагера, вечерните занимания/игри ще помогнат на учениците да изградят умения за съвместна работа, да подобрят комуникацията си и да се научат да се доверяват един на друг. Тийнейджърите, които не са добри с организацията, планирането и гъвкавото мислене, ще могат да развият тези лидерски качества. Тези, които са по-срамежливи, ще имат шанс да работят и общуват с нови хора - техни връстници и така да станат по-уверени и сигурни в уменията си. Чрез тийм-билдинг занимания, учениците ще осъзнаят, важността на работата в екип. Ще се акцентира върху споделянето и обменянето на идеи и емоции, които умения ще помогнат в бъдеще за личностното и професионално им израстване.

Ice Breakers Extravaganza различни занимания, с които децата да се опознаят по-добре
Team Building Activities Занимания за тийм билдинг
International Talent Show Международно шоу на талантите
Student Learning Presentations Учениците подготвят и представят различни презентации
Disco Night Организиране на различно дискотечни вечери
Movie Night Показване на различни филми
Cooking competition Състезание по готварство игри
4th of July Picnic Отбелязване на американския ден на независимостта 4-ти юли
Jeopardy Night Jeopardy Night
Creating Art from Trash Използване на различни предмети за рециклиране и създавена на различни произведения на изкуството
Karaoke Fun Изппълняване на различни караоке песни
Photo Scavenger Hunt Photo Scavenger Hunt
BBQ and Game Night BBQ and Game Night
Relay Race Relay Race

екскурзии

Като награда за положените усилия на учениците, всяка събота Camp Golden Gate ще организира целодневни екскурзии. Всички лагеруващи в Camp Golden Gate ще могат да се насладят на забавленията и атракционите приготвени за тях в най-големия аквапарк в Източна Европа. Ще могат да се потопят в едно незабравимо Сафари с джипове или за цял ден да се превърнат във истински пирати!

Water Park Adventure

Паркът „Акваполис” е единственият аквапарк в България, изграден в уникален, средиземноморски стил. Разположен в гора с неповторима гледка към морето и целия курортен комплекс, Акваполис е с площ от 40,000 кв.м.. Паркът съчетава единствени по рода си изкуствено създадени басейни, водни пързалки, джакузита, шадравани, водопади, кули и древни руини, специално създадени с две цели - безопастност и забавление.

Посещение на най-големия аквапарк в източна Европа

Jeep Safari Adventure

В гората също ви чакат невиждани приключения! Какво мислите за една екзотична екскурзия с джипове, сред една уникална природа? Ще има стрелба (с въздушни пушки), пикник в гората, танци и игри. Ще се насладите на живописния горски резерват, където ще пресичате пълноводна река с джишпве, ще посетите българско село с неговите прекрасни старинни къщи, градини с цветя и домашни животни. За тези видове екскурзии е предвиден пикник на обяд. Менюто включва барбекю, десерт, както и безалкохолни напитки. Учениците ще се запознаят с традиционната Българска музика, на която ще се веселят и танцуват.

Jeep Safari Adventure

Pirate Party Adventure

Очаква ви истинско приключение по морето с пиратски кораби, които са специално оборудвани за „морски битки”. Ще се насладите на пиратски обяд на борда и ще участвате в истинска, пиратска битка. Пиратските партита са забавен начин да прекарате един прекрасен и незабравим ден, на борда на красив автентичен кораб. Всеки лагерник ще бъде облечен в уникален, пиратски костюм и ще се наслаждава на музика, танци, и интересни игри. На кораба ще има едно истинско пиратскоо пиршество, със барбекю, пици, кукита, салати и ядки.

Невероятно пиратско парти на истинкси пиратски кораби

Иновативни курсовеМисия и ценности
CONTACT US APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © Lalo Investments LTD, Всички права запазени