ONLINE


Update

Welcome to Camp Golden Gate! What brought you here to check us out?
Send

Занимания и екскурзии

НЕЗАБРАВИМИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ЧЕРНО МОРЕ

СЛЕДОБЕДНИ ЗАНИМАНИЯ

Спортните занимания играят жизненоважна роля в развитието на всеки ученик. Физическите упражнения правят тялото ни здраво, а ума ни остър.

От понеделник до петък, след обяда, всички ученици имат свободата да избират своите следобедни занимания. Ние се гордеем с големия брой следобедни занимания, които предлагаме, което дава възможността на учениците да изберат различно всеки ден. Изборът е многообразен и включва различни спортове ( футбол,баскетбол, боулинг и др.) изкуство, фотография, уроци по готварство, плажен волейбол, плуване и много други. По време на всички следобедни занимания, учениците ще трябва да общуват помежду си на английски за да измислят стратегии за справяне с различни проблеми, непринудено изграждайки силна приятелска връзка с други ученици от целия свят.

Плажни Спортове camp golden gate лагер организира плажен волейбол
Боулинг Лагеруващите участват в различни боулинг състезания
Басейн парти Вечер организираме дискотеки на плажа или в хотела
Музика camp golden gate предлага уроци по плуване в детския лагер
Приложни изкуства В детския лагер изработват предмети от различни материали
Йога Уроци по йога в camp golden gate
Танци zumba
Тенис уроци по тенис в camp golden gate
Бадминтон badmington
Американски футбол уроци по американски футбол в camp golden gate
Футбол Футболно игрище в camp golden gate
Баскетбол Баскетболно игрище в camp golden gate
Волейбол Волейболно игрище в детския лагер
Шах Деца упражняващи своите умения по шах
Фотографски излет Фото екскурзии в курортния комплекс
Фризби Лагеруващите играят фризби след обяд
Готварство Учениците се учат как да приготвят различни ястия
Фитнес Клуб по фитнес за лагеруващите в Camp Golden Gate

ВЕЧЕРНИТЕ ЗАНИМАНИЯ РАЗВИВАТ УВЕРЕНОСТТА

ВЕЧЕРНИ ЗАНИМАНИЯ

Целта на вечерните занимания е да се повишат самочувствието и творческите способности на всички ученици, посредством различни тийм билдинг дейности.

От понеделник до петък, от 19:00 до 21:00, всички ученици ще бъдат разделени на отбори или по двойки, заедно с учители и ръководители. Целта на тези вечерни занимания е да научи учениците да мислят и работят заедно при постигането на една обща цел. Заедно със своите ментори, учениците трябва да намерят правилен подход как да си сътрудничат и да работят заедно, като екип. По този начин се изгражда разбирателство и уважение между ученици, учители и възпитатели. По време на лагера, вечерните занимания/игри ще помогнат на учениците да изградят умения за съвместна работа, да подобрят комуникацията си и да се научат да се доверяват един на друг. Тийнейджърите, които не са добри с организацията, планирането и гъвкавото мислене, ще могат да развият тези лидерски качества. Тези, които са по-срамежливи, ще имат шанс да работят и общуват с нови хора и така да станат по-уверени и сигурни в уменията си. Чрез тийм-билдинг занимания, учениците ще осъзнаят колко е важно да се работи в екип. Ще се акцентира върху споделянето и обменянето на идеи и емоции, като тези умения ще помогнат в бъдещото им личностно и професионално израстване.

Игри за опознаване различни занимания, с които децата да се опознаят по-добре
Отборни игри Занимания за тийм билдинг
Международно шоу за таланти Международно шоу на талантите
Курсови презентации Учениците подготвят и представят различни презентации
Диско вечер Организиране на различно дискотечни вечери
Танцова вечер Dancing
Кино вечер Показване на различни филми
Международен пикник Отбелязване на американския ден на независимостта 4-ти юли
Холи Фестивал Holi Festival
Викторина Jeopardy Night
Творчество от отпадъци Използване на различни предмети за рециклиране и създавена на различни произведения на изкуството
Караоке Изппълняване на различни караоке песни
Състезателен лов на съкровища Photo Scavenger Hunt
Барбекю и игри BBQ and Game Night
Щафетна надпревара Relay Race
Водни игри Water Games

екскурзии

Като награда за положените усилия и упоритата работа през изминалата седмицата, в първата неделя от лагера учениците ще се насладят на целодневна екскурзия, където те ще отпочинат и ще се забавляват с новите си приятели и целия екип на лагера. Учениците могат да изберат една от следните невероятни екскурзии: Приключение с пиратски кораби, Пейнтбол и картинг и Джип Сафари

Excursions Excursions_2

ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ПИРАТСКИ КОРАБИ

Морска битка между двата кораба, анимационна програма, пиратска маскарада и развлечения, храна и напитки на борда. Добра дейност в горещи дни. Малко след като сте се отправили към открито море, ще бъдете "атакувани" от друг кораб, който Ви обстрелва. Можете да отвърнете на атаката (с водни оръдия) и след като се биете известно време, четирима пирати ще абордират другия кораб на въоръжени (с фалшиви оръжия) и ще "откраднат" вашите ценности. Може да Ви се наложи да пеете и танцувате, за да си върнете откраднатите ценности.

Excursions

ПЕЙНТБОЛ И КАРТИНГ

Играенето на пейнтбол е като шах. То изисква интелект и концентрация. Стратегията е изключително важна. Научете се и намерете в себе си лидерски умения. Тук укрепвате способността ви за работа в екип. Безопасността е наш основен приоритет. По тази причина всички ученици ще имат пълно професионално оборудване "Типман", защитна маска, комбинезон, маркер за пълнене на въглероден диоксид, професионален инструктаж и рефери.

Excursions_2

Варна Картинг е най-голямата писта в България. Одобрена от Българската федерация по картинг спортове и сертифицирана от Международната федерация Kart CIK / FIA. Всяка картинг кола е оборудвана с транспондер, чийто предавател по радио сигнал отразява броя на картинг. Никога не стойте на линията старт / финал - там сигналът на транспондера се измерва с точност на всеки 1/1000 секунди. Това е същата технология и оборудване, както във Формула 1. Учениците трябва да имат навършени 16 години, за да участват в тази екскурзия.


ДЖИП САФАРИ

В гората също ви чакат невиждани приключения! Какво мислите за една екзотична екскурзия с джипове, сред една уникална природа? Ще има стрелба (с въздушни пушки), пикник в гората, танци и игри. Ще се насладите на живописния горски резерват, където ще пресичате пълноводна река с джишпве, ще посетите българско село с неговите прекрасни старинни къщи, градини с цветя и домашни животни. За тези видове екскурзии е предвиден пикник на обяд. Менюто включва барбекю, десерт, както и безалкохолни напитки. Учениците ще се запознаят с традиционната Българска музика, на която ще се веселят и танцуват.

Jeep Safari Adventure


Иновативни курсовеМисия и ценности
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2020 Lalo Investments LTD, Всички права запазени