OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Hello! We are currently offline. We would love to help you choose the right camp session for your child or answer any questions you may have. Please enter your personal information by clicking on the Icon above
Send

Занимания и екскурзии

НЕЗАБРАВИМИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ЧЕРНО МОРЕ

СЛЕДОБЕДНИ ЗАНИМАНИЯ

Спортните занимания играят жизненоважна роля в развитието на всеки ученик. Физическите упражнения правят тялото ни здраво, а ума ни остър.

От понеделник до петък, след обяда, всички ученици имат свободата да избират своите следобедни занимания. Ние се гордеем с големия брой следобедни занимания, които предлагаме, което дава възможността на учениците да изберат различно всеки ден. Изборът е многообразен и включва различни спортове ( футбол,баскетбол, боулинг и др.) изкуство, фотография, уроци по готварство, плажен волейбол, плуване и много други. По време на всички следобедни занимания, учениците ще трябва да общуват помежду си на английски за да измислят стратегии за справяне с различни проблеми, непринудено изграждайки силна приятелска връзка с други ученици от целия свят.

Плажни Спортове camp golden gate лагер организира плажен волейбол
Боулинг Лагеруващите участват в различни боулинг състезания
Басейн парти Вечер организираме дискотеки на плажа или в хотела
Музика camp golden gate предлага уроци по плуване в детския лагер
Приложни изкуства В детския лагер изработват предмети от различни материали
Йога Уроци по йога в camp golden gate
Танци zumba
Тенис уроци по тенис в camp golden gate
Бадминтон badmington
Американски футбол уроци по американски футбол в camp golden gate
Футбол Футболно игрище в camp golden gate
Баскетбол Баскетболно игрище в camp golden gate
Волейбол Волейболно игрище в детския лагер
Шах Деца упражняващи своите умения по шах
Фотографски излет Фото екскурзии в курортния комплекс
Фризби Лагеруващите играят фризби след обяд
Готварство Учениците се учат как да приготвят различни ястия
Фитнес Клуб по фитнес за лагеруващите в Camp Golden Gate

ВЕЧЕРНИТЕ ЗАНИМАНИЯ РАЗВИВАТ УВЕРЕНОСТТА

ВЕЧЕРНИ ЗАНИМАНИЯ

Целта на вечерните занимания е да се повишат самочувствието и творческите способности на всички ученици, посредством различни тийм билдинг дейности.

От понеделник до петък, от 19:00 до 21:00, всички ученици ще бъдат разделени на отбори или по двойки, заедно с учители и ръководители. Целта на тези вечерни занимания е да научи учениците да мислят и работят заедно при постигането на една обща цел. Заедно със своите ментори, учениците трябва да намерят правилен подход как да си сътрудничат и да работят заедно, като екип. По този начин се изгражда разбирателство и уважение между ученици, учители и възпитатели. По време на лагера, вечерните занимания/игри ще помогнат на учениците да изградят умения за съвместна работа, да подобрят комуникацията си и да се научат да се доверяват един на друг. Тийнейджърите, които не са добри с организацията, планирането и гъвкавото мислене, ще могат да развият тези лидерски качества. Тези, които са по-срамежливи, ще имат шанс да работят и общуват с нови хора и така да станат по-уверени и сигурни в уменията си. Чрез тийм-билдинг занимания, учениците ще осъзнаят колко е важно да се работи в екип. Ще се акцентира върху споделянето и обменянето на идеи и емоции, като тези умения ще помогнат в бъдещото им личностно и професионално израстване.

Игри за опознаване различни занимания, с които децата да се опознаят по-добре
Отборни игри Занимания за тийм билдинг
Международно шоу за таланти Международно шоу на талантите
Курсови презентации Учениците подготвят и представят различни презентации
Диско вечер Организиране на различно дискотечни вечери
Танцова вечер Dancing
Кино вечер Показване на различни филми
Международен пикник Отбелязване на американския ден на независимостта 4-ти юли
Холи Фестивал Holi Festival
Викторина Jeopardy Night
Творчество от отпадъци Използване на различни предмети за рециклиране и създавена на различни произведения на изкуството
Караоке Изппълняване на различни караоке песни
Състезателен лов на съкровища Photo Scavenger Hunt
Барбекю и игри BBQ and Game Night
Щафетна надпревара Relay Race
Водни игри Water Games

екскурзии

Като награда за положените усилия и упоритата работа през изминалата седмицата, в първата неделя от лагера учениците ще се насладят на целодневна екскурзия, където те ще отпочинат и ще се забавляват с новите си приятели и целия екип на лагера. Учениците могат да изберат една от следните невероятни екскурзии: Приключение с пиратски кораби, Пейнтбол и картинг и Джип Сафари

Excursions Excursions_2

ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ПИРАТСКИ КОРАБИ

Морска битка между двата кораба, анимационна програма, пиратска маскарада и развлечения, храна и напитки на борда. Добра дейност в горещи дни. Малко след като сте се отправили към открито море, ще бъдете "атакувани" от друг кораб, който Ви обстрелва. Можете да отвърнете на атаката (с водни оръдия) и след като се биете известно време, четирима пирати ще абордират другия кораб на въоръжени (с фалшиви оръжия) и ще "откраднат" вашите ценности. Може да Ви се наложи да пеете и танцувате, за да си върнете откраднатите ценности.

Excursions

ПЕЙНТБОЛ И КАРТИНГ

Играенето на пейнтбол е като шах. То изисква интелект и концентрация. Стратегията е изключително важна. Научете се и намерете в себе си лидерски умения. Тук укрепвате способността ви за работа в екип. Безопасността е наш основен приоритет. По тази причина всички ученици ще имат пълно професионално оборудване "Типман", защитна маска, комбинезон, маркер за пълнене на въглероден диоксид, професионален инструктаж и рефери.

Excursions_2

Варна Картинг е най-голямата писта в България. Одобрена от Българската федерация по картинг спортове и сертифицирана от Международната федерация Kart CIK / FIA. Всяка картинг кола е оборудвана с транспондер, чийто предавател по радио сигнал отразява броя на картинг. Никога не стойте на линията старт / финал - там сигналът на транспондера се измерва с точност на всеки 1/1000 секунди. Това е същата технология и оборудване, както във Формула 1. Учениците трябва да имат навършени 16 години, за да участват в тази екскурзия.


ДЖИП САФАРИ

В гората също ви чакат невиждани приключения! Какво мислите за една екзотична екскурзия с джипове, сред една уникална природа? Ще има стрелба (с въздушни пушки), пикник в гората, танци и игри. Ще се насладите на живописния горски резерват, където ще пресичате пълноводна река с джишпве, ще посетите българско село с неговите прекрасни старинни къщи, градини с цветя и домашни животни. За тези видове екскурзии е предвиден пикник на обяд. Менюто включва барбекю, десерт, както и безалкохолни напитки. Учениците ще се запознаят с традиционната Българска музика, на която ще се веселят и танцуват.

Jeep Safari Adventure


Иновативни курсовеМисия и ценности
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2020 Lalo Investments LTD, Всички права запазени