ONLINE


Update

Welcome to Camp Golden Gate! What brought you here to check us out?
Send

Занимания и екскурзии

Unforgettable adventures at the Black Sea

Afternoon Activities

Спортните занимания играят жизненоважна роля в развитието на всеки ученик. Физическите упражнения правят тялото ни здраво, а ума ни остър.

От понеделник до петък, след обяда, всички ученици имат свободата да избират своите следобедни занимания. Ние се гордеем с големия брой следобедни занимания, които предлагаме, което дава възможността на учениците да изберат различно всеки ден. Изборът е многообразен и включва различни спортове ( футбол,баскетбол, боулинг и др.) изкуство, фотография, уроци по готварство, плажен волейбол, плуване и много други. По време на всички следобедни занимания, учениците ще трябва да общуват помежду си на английски за да измислят стратегии за справяне с различни проблеми, непринудено изграждайки силна приятелска връзка с други ученици от целия свят.

Beach Sport Activities camp golden gate лагер организира плажен волейбол
Bowling Лагеруващите участват в различни боулинг състезания
Pool Party Вечер организираме дискотеки на плажа или в хотела
Ice Skating camp golden gate предлага уроци по плуване в детския лагер
Arts and crafts В детския лагер изработват предмети от различни материали
Yoga Уроци по йога в camp golden gate
Dance zumba
Tennis уроци по тенис в camp golden gate
Badmington badmington
American Football уроци по американски футбол в camp golden gate
Soccer Футболно игрище в camp golden gate
Basketball Баскетболно игрище в camp golden gate
Volleyball Волейболно игрище в детския лагер
Chess Деца упражняващи своите умения по шах
Photography Excursions Фото екскурзии в курортния комплекс
Ultimate Frisbee Лагеруващите играят фризби след обяд
Cooking Учениците се учат как да приготвят различни ястия
Boot Camp – Fitness Клуб по фитнес за лагеруващите в Camp Golden Gate

Evening activities improves confidence

Evening Activities

Целта на вечерните занимания е да се повишат самочувствието и творческите способности на всички ученици, посредством различни тийм билдинг дейности.

От понеделник до петък, от 19:00 до 21:00, всички ученици ще бъдат разделени на отбори или по двойки, заедно с учители и ръководители. Целта на тези вечерни занимания е да научи учениците да мислят и работят заедно при постигането на една обща цел. Заедно със своите ментори, учениците трябва да намерят правилен подход как да си сътрудничат и да работят заедно, като екип. По този начин се изгражда разбирателство и уважение между ученици, учители и възпитатели. По време на лагера, вечерните занимания/игри ще помогнат на учениците да изградят умения за съвместна работа, да подобрят комуникацията си и да се научат да се доверяват един на друг. Тийнейджърите, които не са добри с организацията, планирането и гъвкавото мислене, ще могат да развият тези лидерски качества. Тези, които са по-срамежливи, ще имат шанс да работят и общуват с нови хора и така да станат по-уверени и сигурни в уменията си. Чрез тийм-билдинг занимания, учениците ще осъзнаят колко е важно да се работи в екип. Ще се акцентира върху споделянето и обменянето на идеи и емоции, като тези умения ще помогнат в бъдещото им личностно и професионално израстване.

Ice Breakers Extravaganza различни занимания, с които децата да се опознаят по-добре
Team Building Activities Занимания за тийм билдинг
International Talent Show Международно шоу на талантите
Student Learning Presentations Учениците подготвят и представят различни презентации
Disco Night Организиране на различно дискотечни вечери
Dancing Night Dancing
Movie Night Показване на различни филми
International Picnic Отбелязване на американския ден на независимостта 4-ти юли
Holi Festival Holi Festival
Jeopardy Night Jeopardy Night
Creating Art from Trash Използване на различни предмети за рециклиране и създавена на различни произведения на изкуството
Karaoke Fun Изппълняване на различни караоке песни
Photo Scavenger Hunt Photo Scavenger Hunt
BBQ and Game Night BBQ and Game Night
Relay Race Relay Race
Water Games Water Games

екскурзии

Като награда за положените усилия и упоритата работа през изминалата седмицата, в първата събота от лагера учениците ще се насладят на целодневна екскурзия, където те ще отпочинат и ще се забавляват с новите си приятели и целия екип на лагера. Учениците могат да изберат една или две следните невероятни екскурзии: Делфин-шоу, Приключение с пиратски кораби, Пейнтбол и картинг, Джип Сафари, Аквамания, Екскурзия до Двореца и Ботаническата градина в Балчик, Търсене на съкровище

Excursions Excursions_2

ДЕЛФИН-ШОУ

Една от най-добрите атракции, които град Варна предлага на своите гости е Делфинариумът, единственият по рода си в България. В рамките на 45 минути интелигентните делфини ще играят, ще пеят и ще танцуват за Вас. Той е разположен сред зеленината на Морската градина и предлага прекрасен изглед към морето. Сградата впечатлява със своята футуристична структура и стъклена и алуминиева предна стена. Самата сграда е лека пространствена структура, оформена като стъклен куб със стени, дълги 30 метра и високи 14 метра. Интересен е фактът, че разкопките на инсталационния етаж и басейните се извършват след монтирането на носещата покривна конструкция.

Excursions Excursions_2

ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ПИРАТСКИ КОРАБИ

Морска битка между двата кораба, анимационна програма, пиратска маскарада и развлечения, храна и напитки на борда. Добра дейност в горещи дни. Малко след като сте се отправили към открито море, ще бъдете "атакувани" от друг кораб, който Ви обстрелва. Можете да отвърнете на атаката (с водни оръдия) и след като се биете известно време, четирима пирати ще абордират другия кораб на въоръжени (с фалшиви оръжия) и ще "откраднат" вашите ценности. Може да Ви се наложи да пеете и танцувате, за да си върнете откраднатите ценности.

Excursions

ПЕЙНТБОЛ И КАРТИНГ

Играенето на пейнтбол е като шах. То изисква интелект и концентрация. Стратегията е изключително важна. Научете се и намерете в себе си лидерски умения. Тук укрепвате способността ви за работа в екип. Безопасността е наш основен приоритет. По тази причина всички ученици ще имат пълно професионално оборудване "Типман", защитна маска, комбинезон, маркер за пълнене на въглероден диоксид, професионален инструктаж и рефери.

Excursions_2

Варна Картинг е най-голямата писта в България. Одобрена от Българската федерация по картинг спортове и сертифицирана от Международната федерация Kart CIK / FIA. Всяка картинг кола е оборудвана с транспондер, чийто предавател по радио сигнал отразява броя на картинг. Никога не стойте на линията старт / финал - там сигналът на транспондера се измерва с точност на всеки 1/1000 секунди. Това е същата технология и оборудване, както във Формула 1. Учениците трябва да имат навършени 16 години, за да участват в тази екскурзия.


ДЖИП САФАРИ

В гората също ви чакат невиждани приключения! Какво мислите за една екзотична екскурзия с джипове, сред една уникална природа? Ще има стрелба (с въздушни пушки), пикник в гората, танци и игри. Ще се насладите на живописния горски резерват, където ще пресичате пълноводна река с джишпве, ще посетите българско село с неговите прекрасни старинни къщи, градини с цветя и домашни животни. За тези видове екскурзии е предвиден пикник на обяд. Менюто включва барбекю, десерт, както и безалкохолни напитки. Учениците ще се запознаят с традиционната Българска музика, на която ще се веселят и танцуват.

Jeep Safari Adventure

АКВАМАНИЯ

Excursions Истинската водна магия се разпростира на територия от близо 30 000 квадратни метра в курорта Албена в България. Водният парк Aquamania се простира върху площ от около 5 футболни игрища с уникални водни атракции за възрастни и деца. Посетителите на водните паркове Aquamania могат да се насладят на 4-лентовата писта ProRACER с дължина 314 метра (всяка лента е с дължина 78,5 метра) или да се изкачат на височина от 20 метра, което води приключенците до друга адреналинова пързалка: мега пистата за рафтинг с дължина 183 метра наречена MAMMOTH, с вълнения за всяка възраст. Сред тях са и 191-метровото Tornado, единственото двойно Tornado в Европа, и 77-метровата пързалка Free Fall. Aquamania ви очарова с реки, които се лъкатушат измежду сенчести дървета (мързелива река), потоци, които се гмуркат в скалисти каньони (дива река), фонтани, бликащи с цветове и форми и интериор, издълбан в хилядолетни скали. Водните струи могат да бъдат изстреляни на цели, да се пускат водни бомби и да се задействат специални ефекти в целия парк. Децата се радват на райско място с цветни детски площадки, водни атракции с умалени размери на най-известните пързалки, като KIDZ Tornado, KIDZ Racer, KIDZ Twister, KIDZ Mini River, очарователни водни ефекти и фигури като Turtle Space Deck (фонтанът костенурка) и лагуната Balboa (детска площадка) и много други.

Excursions_2

ЕКСКУРЗИЯ ДО ДВОРЕЦА И БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА В БАЛЧИК

Excursions

Известен още като Летния дворец на кралица Мария, Балчишкият дворец се намира на българското Черноморие заедно с популярната Ботаническа градина. Дворецът е построен за кралица Мария от Румъния между 1926 и 1937 г., когато Румъния управлява района. Проектиран от италиански архитект, дворецът е част от комплекс, който включва няколко вили, винарна изба, манастир, параклис и няколко други сгради. Сградите в комплекса притежават архитектурни елементи, вдъхновени от разнообразни култури и религии, включително минаре, християнски параклис, тракийски, гръцки и римски символи, както и комбинация от български, готически и ислямски дизайн. Стаите от двореца, отворени за посещение, представят оригиналното обзавеждане, както и някои местни древни артефакти и снимки на кралица Мария. Близката ботаническа градина е създадена през 1940 г. и обхваща 65 000 квадратни метра. Тя е дом на 2000 вида растения, включително колекция от големи кактуси, едва втора по рода си в Европа.

Excursions_2
Excursions Excursions_2

ТЪРСЕНЕ НА СЪКРОВИЩЕ

The players will departure Resort Brigantina via jeeps. The participants are given GPS receivers – tourist type- with previously stored coordinates of the hidden treasure /pirate coffin with coins /. The treasure is hidden about an hour off-road through a cross-country. The leader of the group will explain how to work with the satellite receiver to find the treasure the fastest and easiest way. The jeeps are spread out within a radius of about 500 meters. Everyone goes to find the treasure from different locations and who ever finds it first wins. There will be time to rest surrounded by beautiful nature, and even do some airborne gun shooting. There will be a gift for all participants, a copy of the oldest gold of the world found near the city of Varna.


Иновативни курсовеМисия и ценности
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2018 Lalo Investments LTD, Всички права запазени