ONLINE


Update

Welcome to Camp Golden Gate! What brought you here to check us out?
Send

Занимания и екскурзии

Unforgettable adventures at the Black Sea

Afternoon Activities

Спортните занимания играят жизненоважна роля в развитието на всеки ученик. Физическите упражнения правят тялото ни здраво, а ума ни остър.

От понеделник до петък, след обяда, всички ученици имат свободата да избират своите следобедни занимания. Ние се гордеем с големия брой следобедни занимания, които предлагаме, което дава възможността на учениците да изберат различно всеки ден. Изборът е многообразен и включва различни спортове ( футбол,баскетбол, боулинг и др.) изкуство, фотография, уроци по готварство, плажен волейбол, плуване и много други. По време на всички следобедни занимания, учениците ще трябва да общуват помежду си на английски за да измислят стратегии за справяне с различни проблеми, непринудено изграждайки силна приятелска връзка с други ученици от целия свят.

Beach Sport Activities camp golden gate лагер организира плажен волейбол
Bowling Лагеруващите участват в различни боулинг състезания
Pool Party Вечер организираме дискотеки на плажа или в хотела
First Aid camp golden gate предлага уроци по плуване в детския лагер
Arts and crafts В детския лагер изработват предмети от различни материали
Yoga Уроци по йога в camp golden gate
Zumba zumba
Tennis уроци по тенис в camp golden gate
Badmington badmington
American Football уроци по американски футбол в camp golden gate
Soccer Футболно игрище в camp golden gate
Basketball Баскетболно игрище в camp golden gate
Volleyball Волейболно игрище в детския лагер
Chess Деца упражняващи своите умения по шах
Photography Excursions Фото екскурзии в курортния комплекс
Ultimate Frisbee Лагеруващите играят фризби след обяд
Cooking Учениците се учат как да приготвят различни ястия
Boot Camp – Fitness Клуб по фитнес за лагеруващите в Camp Golden Gate

Evening activities improves confidence

Evening Activities

Целта на вечерните занимания е да се повишат самочувствието и творческите способности на всички ученици, посредством различни тийм билдинг дейности.

От понеделник до петък, от 19:00 до 21:00, всички ученици ще бъдат разделени на отбори или по двойки, заедно с учители и ръководители. Целта на тези вечерни занимания е да научи учениците да мислят и работят заедно при постигането на една обща цел. Заедно със своите ментори, учениците трябва да намерят правилен подход как да си сътрудничат и да работят заедно, като екип. По този начин се изгражда разбирателство и уважение между ученици, учители и възпитатели. По време на лагера, вечерните занимания/игри ще помогнат на учениците да изградят умения за съвместна работа, да подобрят комуникацията си и да се научат да се доверяват един на друг. Тийнейджърите, които не са добри с организацията, планирането и гъвкавото мислене, ще могат да развият тези лидерски качества. Тези, които са по-срамежливи, ще имат шанс да работят и общуват с нови хора и така да станат по-уверени и сигурни в уменията си. Чрез тийм-билдинг занимания, учениците ще осъзнаят колко е важно да се работи в екип. Ще се акцентира върху споделянето и обменянето на идеи и емоции, като тези умения ще помогнат в бъдещото им личностно и професионално израстване.

Ice Breakers Extravaganza различни занимания, с които децата да се опознаят по-добре
Team Building Activities Занимания за тийм билдинг
International Talent Show Международно шоу на талантите
Student Learning Presentations Учениците подготвят и представят различни презентации
Disco Night Организиране на различно дискотечни вечери
Dancing Night Dancing
Movie Night Показване на различни филми
4th of July Picnic Отбелязване на американския ден на независимостта 4-ти юли
Holi Festival Holi Festival
Jeopardy Night Jeopardy Night
Creating Art from Trash Използване на различни предмети за рециклиране и създавена на различни произведения на изкуството
Karaoke Fun Изппълняване на различни караоке песни
Photo Scavenger Hunt Photo Scavenger Hunt
BBQ and Game Night BBQ and Game Night
Relay Race Relay Race
Water Games Water Games

екскурзии

Като награда за положените усилия и упоритата работа през изминалата седмицата, в първата събота от лагера учениците ще се насладят на целодневна екскурзия, където те ще отпочинат и ще се забавляват с новите си приятели и целия екип на лагера. Учениците могат да изберат едно от от следните невероятни приключения: Пейнтбол, Джийп Сафари, 2. Веселото село + разходка с лодка по река Камчия.

PAINTBALL ADVENTURE

В последните 15 години пейнтбола се превърна в един от най-вълнуващите спортове на открито. Той се играе в над 40 страни от милиони хора, обхващащи всички възрасти и сфери на обществения живот (професии). Всички играчи споделят общата любов към приключения и силен състезателен дух. Това е спорт, в който жените и мъжете се състезават по един и същ начин. Като игра на шах бързото и решително мислене е това, което ви прави звезда в пейнтбола. Интелект и решителност, не само сила, скорост или ловкост, са ключът към успеха в този спорт. Пейнтболът изгражда характер. Играчите се научават на работа в екип, придобиват увереност в себе си и развиват лидерски способности, докато се забавляват.Пейнтболът е един вълнуващ спорт, и преди всичко изключително забавен! Това е възможност да се отърсиш от всекидневните отговорности и да разпалиш духа на приключението.

Посещение на най-големия аквапарк в източна Европа

Jeep Safari Adventure

В гората също ви чакат невиждани приключения! Какво мислите за една екзотична екскурзия с джипове, сред една уникална природа? Ще има стрелба (с въздушни пушки), пикник в гората, танци и игри. Ще се насладите на живописния горски резерват, където ще пресичате пълноводна река с джишпве, ще посетите българско село с неговите прекрасни старинни къщи, градини с цветя и домашни животни. За тези видове екскурзии е предвиден пикник на обяд. Менюто включва барбекю, десерт, както и безалкохолни напитки. Учениците ще се запознаят с традиционната Българска музика, на която ще се веселят и танцуват.

Jeep Safari Adventure

Kamchia River Boat Trip

Екскурзията съчетава красотата и лечебната енергия на природни забележителности и атмосферата на гостоприемната селска къща. Пътуването започва с посещение на природния феномен Камен Лес (Ранени камъни). Тогава туристите отиват в живописното село Солник. Посещението на баба на Радка и нейното семейство очакват изобилието от домашно приготвени вкусни ястия, фолклорен хумор и жива фолклорна музика, запознат с традициите на селския живот и местните обичаи. При пристигането си в Солник гостите първо се качват на боядисаните каруци около селото, а след това ще се срещнат с хляб и сол на прага и ще бъдат поканени в къщата. Тук всеки ще може да види декорацията на къщата и да се възхищава на цветните килими и одеала. След това гостите ще се разходят в градината, ще се радват на разлини животни и ще опитат домашен мед.Екскурзията продължава с разходка с лодка по река Камчия в един от най-забележителните български природни резервати "Лонгоза", където красотата на морето, реката и гъстата заливна гора са съчетани невероятно.

Невероятно пиратско парти на истинкси пиратски кораби

Иновативни курсовеМисия и ценности
CONTACT US APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2017 Lalo Investments LTD, Всички права запазени