OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Hello! We are currently offline. We would love to help you choose the right camp session for your child or answer any questions you may have. Please enter your personal information by clicking on the Icon above
Send

Станете наш партньор

Вие сте учител, директор на училище, бизнес организация или туристическа агенция?

 

Работете заедно с нас

Нашата цел е да помогнем на млади хора от целия свят да изпитат едно незабравимо изживяване на брега на Черно море.

Camp Golden Gate вярва в свързването на хора, идеи и гледни точки. Бихме искали да Ви поканим да работим заедно ! Приветстваме всеки учител, директор, училище, организация или бизнес да работи заедно с нас, за да можем съвместно да помогнем на следващото поколение да стане по-толерантно, по-уважително, да владее английски по-свободно , да е по-иновативно, по-самостоятелно, по-независимо и повече насочено към работата в екип.

Чрез Вашата подкрепа Вие помагате на Camp Golden Gate, да предостави на повече тийнейджъри възможността да опознаят света от друг ъгъл. Заедно ще помогнем на децата да имат големи мечти и да се опитат да учат по различен начин, докато създават нови приятелства, които ще се превърнат в безкрайни мрежи от хора, които заедно могат да постигнат невероятни неща в бъдеще. Ако смятате, че всяко дете заслужава шанс да достигне най-добрия си потенциал, то станете наш партньор и нека да помогнем на децата да бъдат най-добрата версия на себе си, на която са способни.

В много страни, Camp Golden Gate се представлява от партньори, които оказват съдействие при регистрацията на участници за летния лагер. Организациите, които желаят да представят Camp Golden Gate, трябва да бъдат законно регистрирани юридически лица. За предпочитане е, те да имат опит в промотирането на програми за летни лагери и да са готови да спазват политиката и процедурите на Camp Golden Gate.

Ако желаете да работите с Camp Golden Gate,моля, свържете се с нас.CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2022 Lalo Investments LTD, Всички права запазени