OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Please fill your information, by clicking the icon above and we will contact you as soon as possible!
Send

Мисия и ценностиМисията на Camp Golden Gate е да Ви пренесе в атмосферата на един американски летен лагер, но на брега на Черно море. Целта ни е да вдъхновим младите хора да творят заедно, да си сътрудничат, да мислят нестандартно и да се учат един от друг, наблягайки изключително върху взаимното уважение в мултикултурна среда. Стремежът ни е не само да осигурим на учениците най-добрата интерактивна учебна среда, но също така тя да се превърне в платформа, на която всеки свободно да развива своите индивидуални умения, идеи и уникална гледна точка.

Ние ще предоставим на Вашето дете едно американско изживяване за значително по-малко пари, отколкото бихте платили само за билет до Щатите. Всички наши преподаватели са хора, чиито роден език е английският. Те са от различни части на Америка, всеки със своя собствена история и множество умения, но най-вече, с опит в това да сътрудничи на учениците и да им помага да приложат знанията си на практика.


Camp Golden Gate предлага на лагеруващите безброй възможности за развитие в мултикултурна обстановка, което ще им помогне да разберат истинското значение на понятията „сътрудничество” и „уважение”.

ТворчествоРаждането на нови идеи: Лагерниците се поощряват да развиват своята собствена гледна точка . Няма нищо лошо в това да мечтаете и да мислите "извън рамката”. Не се страхувайте да си поставяте високи цели!

СътрудничествоИндивидуалният подход твори, а екипът създава иновации, защото събирането на много идеи на едно място, дава възможност за вземане на по-правилно решение, което да обединява много гледни точки. Когато учениците творят заедно, те се учат на основния принцип на световния пазар: комбинирането на много идеи може да доведе до следващото голямо откритие. Груповата работа насърчава открития диалог, който се отличава с това да можеш да оспориш идеята на другия, но в дух на взаимно уважение.

СъпричастностДа разбираш другите и да споделяш чувства е проява на сила. Животът в лагера ще позволи на юношите да развият емоционалната си интелигентност, като ги направи по-съпричастни. Когато тийнейджърите участват в двупосочна комуникация, техните социални умения достигат до ново ниво на зрялост.

ПриятелствоТова е Вашият шанс да създадете дълготрайни приятелства с ученици от целия свят. Camp Golden Gate Ви дава уникалната възможност да се запознаете с много други млади хора, които имат различен произход, култура, история и опит. Тази, единствена по рода си, мултикултурна среда ще разшири светогледа и ценностите на всеки един лагерник, като го стимулира да бъде по-добър човек и по-добър ученик, вдъхновявайки го да даде най-доброто от себе си.

РазнообразиеДа приемеш, че някой е по-различен е хубаво нещо. Да приемаш другите, като част от собствения си живот, е истинско богатство. Разбирането, че хората имат различен начин на мислене, че изразяват себе си по различен начин и, че тези различия понякога засягат и нашия мироглед, вече не е просто едно ново умение, а условие за успех в днешния свят. В Camp Golden Gate, лагерниците ще имат възможност да излязат от зоната си на комфорт, като разговарят само на английски език и общуват с нови хора, които имат различен начин на живот и мислене. Този опит ще ги обогати и направи по-толерантни.

Занимания и екскурзииПриказно място
CONTACT US APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © Lalo Investments LTD, Всички права запазени