OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Hello! We are currently offline. We would love to help you choose the right camp session for your child or answer any questions you may have. Please enter your personal information by clicking on the Icon above
Send

Мисия и ценностиМисията на Camp Golden Gate е да Ви пренесе в атмосферата на един американски летен лагер, но на брега на Черно море. Целта ни е да вдъхновим младите хора да творят заедно, да си сътрудничат, да мислят нестандартно и да се учат един от друг, наблягайки изключително върху взаимното уважение в мултикултурна среда. Стремежът ни е не само да осигурим на учениците най-добрата интерактивна учебна среда, но също така тя да се превърне в платформа, на която всеки свободно да развива своите индивидуални умения, идеи и уникална гледна точка.

Ние ще предоставим на Вашето дете едно американско изживяване за значително по-малко пари, отколкото бихте платили само за билет до Щатите. Всички наши преподаватели са американци или свободно говорещи английски професионалисти. Те са от различни части на Америка, всеки със своя собствена история и множество умения, но най-вече, с опит в това да работи с ученици и да им помага да приложат знанията си на практика.


Camp Golden Gate предлага на лагеруващите безброй възможности за развитие в мултикултурна обстановка, което ще им помогне да разберат истинското значение на понятията „сътрудничество” и „уважение”.

Творчество


Creativity

Раждането на нови идеи: Учениците се поощряват да развиват своята собствена гледна точка. Няма нищо лошо в това да мечтаете и да мислите "извън рамката”. Не се страхувайте да си поставяте високи цели!

Сътрудничество


Collaboration

Индивидуалният подход твори, а екипът създава иновации, защото събирането на много идеи на едно място дава възможност за вземане на по-правилно решение, което да обединява много гледни точки. Когато учениците творят заедно, те се учат на основния принцип на световния пазар: комбинирането на много идеи може да доведе до следващото голямо откритие. Груповата работа насърчава открития диалог, който се отличава с това да можеш да оспориш идеята на другия, но в духа на взаимно разбиране и уважение.

Съпричастност


Empathy

Да разбираш другите и да споделяш чувства е проява на сила. Животът в лагера ще позволи на учениците да развият емоционалната си интелигентност, като ги направи по-съпричастни към околните. Когато тийнейджърите участват в двупосочна комуникация, техните социални умения достигат до ново ниво на зрялост.

Приятелство


Friendship

Това е Вашият шанс да създадете дълготрайни приятелства с ученици от целия свят. Camp Golden Gate Ви дава уникалната възможност да се запознаете с много други млади хора, които имат различен произход, култура, история и опит. Тази, единствена по рода си, мултикултурна среда ще разшири светогледа и ценностите на всеки един лагерник, като го стимулира да бъде по-добър човек и по-добър ученик, вдъхновявайки го да даде най-доброто от себе си.

Разнообразие


Diversity

Да приемеш, че някой е по-различен от теб е нещо хубаво. Да приемаш другите, като част от собствения си живот, е истинско богатство. Осъзнаването и разбирането, че хората имат различен начин на мислене, че изразяват себе си по различен начин и, че тези различия понякога засягат и нашия мироглед, вече не е просто едно ново умение, а условие за успех в днешния свят. В Camp Golden Gate, учениците ще имат възможност да излязат от зоната си на комфорт, като разговарят на английски език и общуват с нови хора, които имат различен начин на живот и мислене. Този опит ще ги обогати и направи по-толерантни.

Занимания и екскурзииПриказно място
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2022 Lalo Investments LTD, Всички права запазени