OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Hello! We are currently offline. We would love to help you choose the right camp session for your child or answer any questions you may have. Please enter your personal information by clicking on the Icon above
Send

Нашият екип

Запознайте се с екипа


Екипът на Camp Golden Gate представлява група от професионалисти от всички краища на света. Всички от екипа са изцяло отдадени на това да превърнат лагера едно незабравимо преживяване за лагерниците. Всеки един добавя нещо специално и вълнуващо в живота на Camp Golden Gate. Учениците веднага могат да забележат страстта, с която работи екипа. Всичките ни преподаватели са американци, а невероятните ни инструктори владеят свободно английски език. Сами сме подбрали всеки член на Camp Golden Gate изключително внимателно, за да можем да гарантираме, че техният опит, образование и квалификация ще помогнат на всяко дете да даде най- доброто от себе си.


Хосе Ломели

Калифорния / САЩ

Основател/Директор на лагера

Когато е на 6 години Хосе вижда картата на света за първи път. Това става крайъгълен камък в живота му, понеже тогава осъзнава, че ние се раждаме в определена географска област, но от нас зависи да изследваме останалия, прекрасен свят, в който живеем.След като навършва 18 години, Хосе се отдава на идеята да стане по- добър човек, като пътува по широкия свят. Той живее в пет различни държави и пътува до 35 страни. Хосе разсъждава по следния начин: „Човек трябва да пътува до толкова на брой държави, на колкото е години и дори повече- това е начинът да разбереш щастието”. Хосе има бакалавърска степен по Международни отношения с акцент върху икономическото развитие и втора бакалавърска степен по литература на Латинска Америка от Университета на Калифорния, Дейвис. Той е бил доброволец от Корпуса на мира в България и Република Киргизстан. В България е бил учител по английски език и ръководител на проект за неправителствена организация, която се фокусира върху толерантността и равенството на малцинствените групи.По душа Хосе е и предприемач. За повече от 10 години той е участвал в управлението и инвестирането на големи фирми. Но най-голямата му цел в момента е да се съсредоточи върху проекти, които ще подобрят образованието на младите хора, като им дава възможност за разнообразие, обмен на знания и иновации. Хосе наистина вярва, че най-добрият начин да се развива една страна или една общност е чрез образование.

Владимир Лалов

София / България

Основател/ Оперативен мениджър

Владимир е изключително отдаден на това да съчетава традиционните методи на преподаване и учене с по-нови и по-интерактивни. Отгледан в семейство на трима учители, той обиква ученето още от малък .Владимир притежава бакалавърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България. След това продължава образованието си по бизнес в Университета на Амстердам и Карловия университет в Прага. Владимир обича да се среща с различни хора. Той е прекарал много летни ваканции в САЩ, като студент и е работел по различни проекти в различни отрасли. Опитът му помага да прилага своите знания и умения в различни неправителствени организации и образователни програми, които са насочени към иновативни начини за преподаване и учене. Той е твърдо убеден, че както умственото, така и физическото образование играят важна роля в развитието на подрастващите и, че срещите с хора от различни страни действително обогатява хората и им помага да бъдат част от една глобална мрежа.

Мартин Кръстев

София / България

Координатор на лагер

Мартин е израснал в България и като ученик вече беше на път да си живее интересен живот със стабилна местна общност, когато изведнъж всичко се промени. Спечелвайки пълна стипендия за завършване на гимназия в United World College - САЩ, той бързо прегърнал идеалите му за превръщане на "образованието в сила, за да обедини хора, народи и култури за мир и устойчиво бъдеще". По време на университетското си обучение по политика, икономика и журналистика в Earlham College в Richmond, IN, САЩ и Американския университет в България, той се научава да цени високо разнообразието и овластяващиата гледна точка, която носи на всяка ситуация живота с хора от различни среди. От тогава е живял в 5 държави и обича да пътува. Мартин сега е ангажиран да променя света стъпка по стъпка, независимо дали става дума за театър, локални действия в различни каузи или чрез работата си за българския национален комитет на мрежата United World Colleges или най-вече с Camp Golden Gate. Той твърдо вярва, че технологичният напредък за всички се постига, само когато обединим рационалното и емоционалното у хората.

Мария Христова

София / България

Рикрутър

Мария е израстнала в България в международно семейство, с баща българин и майка украинка. Като дете, тя доста често е пътувала в различни европейски и екзотични страни, които са я подтикнали да научи повече за историята и културата им. В момента Мария е студент първи курс в Софийски университет „св.Климент Охридски" със специалност фармация. През свободното си време тя обича да чете и да излиза с приятели.Нейната цел е да бъде успешна, както професионално така и в личен план.

Михайло Димо

София / България

Маркетинг Специалист

Михайло е млад маркетинг специалист, който е учил в London South Bank University. Роден в Украйна и израстнал в България, той бързо осъзнава, че обича да се намира в международна среда, което е и един от мотивите му да замине да учи в чужбина. В Лондон той се запознава с много хора от целия свят, които му спомагат да разшири кръгозора си и да научи много за различните култури и начини на живот. Той описва преживяването си, като магическо и иска да помогне на други млади хора изпитат същото. Освен страстта си към маркетинга, Михайло обича да пътува, да среща нови хора и също така е запален спортист.

Тереза Ячева

София / България

Асистент продажби

Тереза от дете мечтае да промени света. Израснала е в международно семейство, с баща българин и майка рускиня. Като дете, всяко лято прекарва в Ростов на Дон. Връщайки се в България трудно превключва езиците и използва руски думи, което предизвиква подигравки от съучениците й. Успява да получи много ценен опит в живота, пробвайки различни неща. В тинейджърските си години Тереза не знае кое е нейното призвание, затова пробва много и различни курсове, като: актьорско майсторство, след което пробва като модел, занимава се с промоции и дори отваря своя малка фирма за бижута. Разбира, че животът не е толкова лесен, когато започва да живее сама. Вярва, че всяка ситуация в живота ти дава опит, всеки нов човек, с когото се запознаваш, е богатство. Посещава международен лагер в Москва, Студентска бригада в САЩ и използва свободното си време за да пътува, предимно в Европа.Тереза е благодарна за свободата на избор, който нейните родители са и дали и вярва, че за да се ободати , всяко дете трябва да пробва различни занимания, защото това ти помага да разбереш кой си ти и какво искаш да правиш с живота си. Нейната мислия е да помогне на тинейджърите в търсенето на щастието им в живота.

Джо Илк

Уисконсин / САЩ

Преподавател по Журналистика

Дипломирах се в Wisconsin-Milwaukee университета със сертификат даващ право да обучавам деца от първи до осми клас, като след това реших да се присъединя към корпуса мира на Съединените щати. Бях назначен да живея и работя в малко Мюсюлманско селище в източна България, непосредствено до Черно Море. Там преподавах на деца между втори и осми клас, провеждах семинари на тема най-добри преподавателски практики, работех по множество проекти насочени към развитието на децата и заобичах още повече това което правя. Преподаването и ученето са огромна част от това, което обичам да правя, като също така обичам да прекарвам по-голямата част от свободното си време навън, въпреки от сезона. Независимо дали е риболов, разходка, или просто четене на книга под горещото слънце, обожавам да съм насред природата.

Рафаел Агилар

Калифорния / САЩ

Преподавател по Творческо писане

Рафаел Агуилар е развълнуван, че се присъедини към преподавателския екип на Camp Golden Gate през лятото на 2017г. Рафаел е доброволец на Корпуса на мира в България от 2009-2013 година. Той е доброволец в областта на образованието в Брегово, България.Рафи става наследник на доброволчеството и работи за подпомагане на институционализирането на проектите на Корпуса на мира. Рафаел притежава бакалаварска степен по Глобални и международни изследвания от Калифорнийския университет в Санта Барбара и има магистърска степен по Публична Администрация от университета в Сан Франциско. Рафаел живее в Сан Франциско, Калифорния и понастоящем работи в службите за гражданство и имиграция в Сан Франциско, САЩ. Той също се занимава доброволно в учителски центрове за азиатски и бежански общности. В свободното си време Рафаел пее с група. Той е зодия Водолей и не обича целината и котките.

Кийгън Скот

Охайо / САЩ

Преподавател по комуникация и поведение на различните култури

Кийгън понастоящем е асистент по английски език по програма "Фулбрайт" в Гълъбово, България! Родом от Делта, Охайо, завършва университета Охайо Стейт с Бакалавърска степен по международни отношения. Кийгън е преподавал на ученици от 8 до 14 години в програмата Genctur в Yeni Sakran, Турция, и на ученици от 1 до 12 клас с програмата Teach and Learn with Georgia в Киатура, Грузия. От ранна възраст той обича да посещава дневните лагери в Охайо и по-късно сам става аниматор. Когато не преподава, той се радва на пътуване, четене, учене и просто разговори. Кийгън обича да носи забавлението в класната стая, особено чрез танци и движение!

Сара Уотърс

Мисисипи / САЩ

Преподавател по изкуства

Сара Уотърс е самоук художник. Любовта й към въображението и цветовете я е водело по пътя и на изследване на изкуствата през изминалите 15+ години. Тя работи с най-различни средства, творейки най-вече с боя и молив, но постоянно изучава нови техники и начини да бъде още по-креативна. Нейните творби се отличават с разнообразие от обекти, включително изхвърлени и регенерирани материали, единствено опитвайки се да намекне за „боклучавото общество”, в което живеем и, в което ни е толкова комфортно; идеята, че кофата за боклук може да се направи красива и наслаждавайки се, че промяната е вечна. Сара е имала удоволствието да преподава няколко учебни часа по изкуство за различни организации, включително CoachArt и Tower Cancer Research Foundation (и двете в Лос Анджелис, Калифорния). През почивните дни тя също така води курсове по арт терапия за възрастни. Родом от Калифорния, в момента тя живее в Мисисипи като работи и твори в метрополен регион Джексън.

Джейкъб Баркмайър

Ню Мексико / САЩ

Преподавател по Творческо писане

Джейкъб е бивш доброволец от Корпуса на мира в България. Завършва като сертифициран преподавател в университета на Ню Мексико. В момента преподава в държавно училище в Сан Франциско, Калифорния. Джейкъб се старае да насърчава такава учебна среда, която позволява на учениците да изтласкват тяхното критично мислене извън зоната им на комфорт. В миналото, Джейкъб също доброволно е отдавал част от времето си по социални проекти, които се фокусират върху развитието на младите хора, с акцент върху малцинствата. В много от неговите курсове, Джейкъб използва творчески упражнения по писане, за да помогне на учениците си да подобрят умението да изразяват своята гледна точка по оригинален и интересен начин. Джейкъб наистина вярва, че творческото писане ще помогне на учениците да развият своята увереност и идентичност.

Клеър Патано

Илинойс / САЩ

Преподавател по Драма

Клеър Патано притежава Бакалавърска степен по изкуства в средното образование, с акцент - Аглийски език, Реч и Сценични изкуства. От най- ранни години актьорското майсторство е нейна страст и Клеър взима участие в различни театрални продукции в гимназията и колежа. След дипломирането си, тя работи в училища в Чикаго и в обществени организации, които развиват таланта на младите да създават свои собствени продукции. В същото време, тя продължава да играе в малки общински театри в района на Чикаго. Съвсем наскоро, Клеър беше доброволец инструктор в Американския Университет в България (АУБ), преподавайки едноседмични курсове по актьорско майсторство на децата, участващи в английските лагери. Клеър отбелязва ползите от участие в курс по актьорско майсторство като "... един чудесен начин да си сътрудничиш с другите, да поставяш своите умения в сместа от различни други умения и да откриваш нови такива. Дори един откъс се нуждае от писатели, актьори, сцена и реквизит и хора в костюми.Всеки има какво да прави. Седмицата е кратка и натоварена , но забавна.

Виктор Николов

България / САЩ

Преподавател по Подготовка за Кандидатстване за Университет и Хранене

Виктор е прекарал първата половина от живота си в САЩ. Той е имал интересни преживявания, като е живял на много места, сред които Денвър, София, Мадрид и Лондон. С 5-годишен опит като учител по английски, испански и български език, той няма търпение да сподели своите знания и опит това лято в Camp Golden Gate. Понастоящем учи градоустройствено планиране в София. Виктор е силно ангажиран с неговата местна и международна общност, работейки като политически активист по широк кръг от теми в различни движения, докато работи в независим социален център и като същевременно осигурява езикови уроци. "Предизвикателствата, пред които сме изправени ние и нашите деца през XXI век, са обезсърчаващи. Трябва да подготвим себе си и бъдещите поколения днес за изпитанията, които ни очакват утре. Вярвам обаче, че е възможен един различен свят – един по-добър свят. "

Рая Михайлова

Северна Каролина / САЩ

Инструктор

Рая е една смела, млада жена, която има задълбочени познания свързани с правенето на международните репортажи. Завършва бакалавърска степен по Журналистика и Масови комуникации в Американския Университет в България и по-късно продължава образованието си и получава две магистърски степени- Медийна и и финансова Журналистика (Дания и Лондон). Нейното образование и е дало много невероятни възможности. Работила е като репортер за Българското национално Дарик радио и различни други европейски и американски медийни организации. Рая е отраснала в САЩ и има два майчини езика, познавайки много добре медийната среда както в Европа, така и от другата страна на Атлантическия океан. След като наскоро беше на стаж в Европейския парламент в Брюксел, Белгия, тя решава да остане и сега е Мениджър Връзки с обществеността за неправителствена организация. Рая вярва в практическия подход в обучението. Лагерниците ще имат възможност да създават писмени проекти, кратки документални и радио материали, като през цялото време ще се учат как да правят видеозаснемане и обработване.

Габриел Паулино

Калифорния / САЩ

Преподавател по Наука за храненето

Д-р Габриел Паулино е Старши учен по Разработване на продукти за Bulletproof 360, стартъп в Лайфстайл индустрията, помагайки на хората да достигнат най-доброто за своята душа и тяло. Като малко дете, той имал голям интерес във функционирането на живота на молекулярно ниво, което го подтиква да продължи кариерата си в науките и технологиите. Той е приет в Парижкия институт по технологии, където получава магистърска степен по инженерство по природни науки и магистърска степен по Човешко здраве и хранене. Тогава той решава да се премести в Университета на Калифорния, Дейвис, за да завърши докторската си дисертация по неврофизиология на храненето,изучавайки връзката между мозъка и червата и нейното въздействие върху здравето. Това голямо образователно пътешествие е било от съществено значение за разработване на необходимите умения за визия, предприемачество, земеделие, хранене, и околна среда в един цялостен подход към изграждането на по-добро бъдеще за следващите поколения.

Клаудия Круз

Калифорния / САЩ

Преподавател по Дигитален маркетинг

Клаудия е родом от Южна Калифорния. За последните 18 години, Клаудия е развила кариерата си по Бизнес развитие и продажби. Тя познава пазара и потребностите на клиента. Нейната сила е в това, че тя познава маркетинга и как той може да увеличи продажбите, да подобри взаимоотношенията, удовлетвореността на клиента и да увеличи пазарния дял. Клаудия разбира не само стария модел маркетинг, но и новата платформа на дигиталния маркетинг. Тя е опитен маркетолог и няма търпение да сподели знанията си с младите поколения.

Андрю Кушнер

Ню Джърси / САЩ

Инструктор

Андрю Кушнер е млад предприемач. Той заминава за Нюйоркския университет и се дипломира в Република Киргизстан след две години и половина. След като приключва службата си, той основава собствена стартъп компания"Silk Road Bazaar." Компанията Silk Road Bazaar е представител на маргинализираните групи на хората на изкуството в Централна Азия. Те се свързват с хора на изкуството, които са далеч от столиците, имат ограничен достъп до пазара, нямат модерни пазарни умения, но са продължили традиционната култура на занаятите. В момента служители на Андрю са над 70 жени, които могат да продават изкуството си навсякъде из САЩ.

Джуан Мартинес

Калифорния/ Колумбия / САЩ

Преподавател по Уеб Дизайн

Джуан Мартинес е иноватор по душа. Завършва графичен дизайн в Художествената академия на Университета на Сан Франциско. Типичното за него е, че винаги разказва истории с най-обикновени силуети. В момента работи върху книга за архитектурната композиция на град Сан Франциско. В миналото, Джуан доброволно е отдавал времето си във фондация " Харви Милк", за да помогне на младите дизайнери в   кариерата им. Хуан дейно се интересува от това как архитектурната композиция на един град се отразява на градската среда от неговите жители. В момента той живее в Сан Франциско и работи като графичен дизайнер за Personal Capital. Любимото хоби на Джуан е да шофира в продължение на часове и да се наслаждава на пейзажа. Неговото вдъхновение е природата.

Лорена Барик

Загреб / Хърватия

Инструктор

Лорена е модерен фотограф и се занимава професионално със скици. Живее в Загреб, Хърватия и има бакалавърска степен по Международни отношения и журналистика и Масова комуникация от Американския университет в България, заедно с магистърска степен по Value Studies от Бард Колидж,Берлин. В момента работи като ръководител на проект за образователни програми и доброволци на ЕС в две организации на изкуствата – Международен Фестивал по Фотография Organ Vida, и Асоциация за приложни изкуства. Тя редовно провежда арт и творчески работилници за млади хора и организира художествени изложби и фотографски фестивали. Тя прави изложби на нейното инсталационно изкуство и фотографии, а наскоро даде началото на фотографско списание, наречено InFocus.

Антония Шиварова

София / България

Инструктор

Здравейте всички! Казвам се Антония и съм българка, която живее в Германия. Как се случи това? Ами, реших да уча в Германия преди много години и в момента дори уча за докторска степен по Финансова икономика и анализ в университета Виадрина във Франкфурт (Одер), източно от Берлин, където живея.Винаги съм се стараела да бъда на международно ниво и всеки ден се стремя към това.Днес вече говоря свободно четири езика, но успявам да се справя и с полски, руски и чешки също. Животът в Берлин дава усещане за оживена глобализация. Да бъдеш българин дава уникална възможност да представиш по положителен начин една интересна, разнолика страна.Да имаш приятели от различни места- от Аржентина до Русия, ти дава знания и задълбочено разбиране за отделните културии и те оформя като един цялостен човек . Радвам се да бъда част от проект, който има за цел да развие тези невероятни усещания и ценности. Е, и английският, разбира се, е от съществено значение. И така, мога само да посъветвам всеки, който желае да има едно различно преживяване, да участва и да се възползва максимално от тази възможност. Пожелавам да си прекарате страхотно и да бъдете себе си.

Георги Бъчваров

Велико Търново / България

Инструктор

Георги Бъчваров е дългогодишен журналист и политически комуникатор с девет години опит. Той завършва "Политология" в Университета на Велико Търново "Св.св. Кирил и Методий". Оттогава той е работил за различни регионални вестници като журналист и политически наблюдател. Днес той е главен редактор на "Павликенски глас" - регионален двуседмичник. Георги Бъчваров има четири години опит във връзки с обществеността за неправителствени организации, държавни и частни организации в България. Той управлява своя собствена бутикова ПР агенция, наречена "Властелини."

Даница M Норакович

Подгорица / Черна гора

Инструктор

Даница е опитен преподавател по английски език с повече от 20 години опит. Завършва филологическия факултет с английски език в Никшич, Черна гора. Тя е отдаден на работата си и уважаван, начален учител в Основно Училище „Д-р Дагриша Иванович” в град Подгорица. Тя се грижи за децата и общността където работи. Даница смята, че образованието е неразделна част от здравия дух. Участвала е в много международни, летни английски лагери. Освен, че е учител, който е пример за подражание, Даница е майка на три деца и отдаден на работата член на обществото. Даница има усмивка, която озарява всичко наоколо .

Момчил Баев

София / България

Инструктор

Момчил Баев притежава бакалавърска степен по Социални науки и магистърска степен по Управление на общественото здраве. Неговото образование като социален работник и здравен мениджър му е дало добър усет за социалните детерминанти на здравето и социалните несъответствия в здравеопазването. През цялата си кариера в различни места е работил с доброволци, а и самият той започва като доброволец в ученическите си години, помагайки за различни събития, общности и каузи. Той е посветил много години на развитието на младите хора и на репродуктивното,здравно образование, на обществени дейности и на такива, насочени към нуждаещите се, оказвайки съдействие, обучавайки и преподавайки.Голяма част от работата му и убежденията му са близки до идеите на културното многообразие, различията и равенството. Работи за най-влиятелната организация на ромите в България. Освен неговата отдаденост към обществените услуги и младите хора, най-големите страсти на Момчил са историята и културното наследство. В свободното си време, той се занимава с изследователска дейност и документи по съвременна история на XIX и XX век.

Катерина Игнатова

Горна Оряховица / България

Инструктор

Катерина притежава бакалавърска степен по Приложна лингвистика и превод; магистърска степен по конферентен превод и в скоро време ще получи втората си магистърска степен по Европейски науки. Тя работи като преводач в България и в чужбина, като същевременно участва в няколко проекта, свързани с наблюдение на изборите и насърчаването на демокрацията.Освен от превод, Катерина се интересува от различията и комуникацията на различни езици и основната роля, която езикът играе в настоящата глобализирана околна среда. Тя също се интересува от начините, по които образованието, като сложна система със собствена вътрешна динамика, може да стане по-обхватно и адекватно на днешните социални и културни предизвикателства.

Кия Кристин

Калифорния / САЩ

Инструктор

Кия е млад лекар, работещ в спешното отделение в Кайзер Перманенте в Сакраменто, Калифорния.Завършва като доктор по медицина в Калифорнийския университет в Ървайн и се обучава три години в медицинските филиали на Калифорнийския Университет, Ървин. Още от малко момиче, Кия винаги е искала да бъде лекар, заради всеотдайността и в грижите за другите. Освен медицинската работа в болницата, Кия е и консултант за Trifecta - бизнес за доставка на храна, с информация за калории, планиране на храненето, храни, които имат високи микронутриентни профили, давайки достъп на екипа по хранене до най- актуални изследвания върху храненето чрез PubMed, NIH и Up To Date. Кия е много общителна, обича доброволческата дейност за велики каузи и да да пътува по цял свят.

Грег Конъли

Калифорния / САЩ

Инструктор

Грег е предприемач по природа. Той е завършил държавен университет Чико с бакалавърска степен по Стопанско управление. Докато е в колежа, той успява да стане съосновател и ръководи малка фирма за дизайн. През 2010 г. той основава Amara Beverage. Мисията на Amara е да помогне на Америка да влезе във форма подредством предлагане на напитки, дъдържащи екстракти от кафе и протеини. След това през 2015 г. Грег става е един от основателите на Trifecta Nutrition. Trifecta снабдява готвачи и кораби със 100% органични ястия от местни фермери, които доставя в цялата страна. Изследване на пазара и намирането на добри възможности помагат на Грег да се движи напред. Грег е загрижен за хуманното отношение към животните, икономическото развитие, здравословния начин на живот и околната среда.

Флориан Риер

Италия / Германия

Инструктор

Флориан е млад професионалист, в момента работи за международна компания за продажби във Виена, Австрия. Мотото му в живота е " бъдi добър към другите и обиколи света." Пътуването и срещите с хора от различни държави и с различни гледни точки е важно за Флориан. Той обича да работи с деца и смята, че има много общо с тях. Той обича да ходи на кино и обича да вечеря с приятели. Той е работил най-вече в сектора на услугите и вярва, че доброто отношение към клиентите е най-важно за един бизнес. Флориан твърдо вярва, че "когато се усмихваш и другите ще ти се усмихнат."

Паула Нава де Мигел

Мадрид / Испания

Инструктор

Паула Нава де Мигел е от Валдеморо, градче на 30 километра от Мадрид. Тя е на 23 години. Паула има богат опит в преподаването на английски език. Тя смята, че да играеш игри с деца, за да научиш нов език, е добър подход, за да ги държиш заинтересовани и мотивирани. През 2014 г. Паула работи като учител по английски език в селскостопанско училище "El Rodeo". Работила е с група от около 50 деца на възраст от 4 до 16 години. Освен това през 2015 г. Паула има уникалната възможност да се грижи в Ирландия за две прекрасни ирландски деца на 7 и 12-годишна възраст. Паула обича да работи с деца и да споделя незабравими преживявания с тях. Понастоящем Паула работи като учител по английски език в английска езикова гимназия. Паула се описва като добродушен, забавен и учтив човек. Тя се вълнува да дойде това лято в Camp Golden Gate с група деца от Испания и да има едно невероятно преживяване.

Момчил Танев

България

Инструктор

Момчил Танев е роден и израснал във Варна, на брега на Черно море. Като дете Момчил израства в новата технологична ера на Интернет. Тази среда, както и солиден набор от социални умения, му позволява да се свързва с хората от ранна възраст. Като тийнейджър той започва да възприема тази идея все повече и повече и разбира, че интересът му е към предприемачество и публично говорене. Това му помага да формира позитивна мисъл за себе си и за своето общество. За Момчил всяко мнение е важно. Всяка гледна точка е от значение и колкото повече има, толкова по-значима става темата. Това е причината той да поддържа мрежа от контакти с хора от цяла България и по света, както и да участва като ученик в Camp Golden Gate. За него основните ценности зад Camp Golden Gate са в съответствие със собствените му убеждения: разчита на самооценката си и на оценката на останалите, на търпение и разбиране, и най-важното – на вярата в себе си и в собствените идеи. Също така, Момчил обича да се наслаждава на живота, да пътува и да бъде активен в своята общност чрез различни проекти и обществени услуги.

Симеон Добрев

Русе / България

Инструктор

Симеон Добрев, 23 години, гр. Русе, България. Студент по дентална медицина в Медицинския университет в София от, родом от Русе, където завършва Математическата гимназия през 2013. Интересите са главно към орална хирургия и ортодонтия. Хобитата включват пътуване, планински туризъм, къмпингуване, колоездене, животни, оригами и други. Обича да работи с деца и педатричната дентална медицина му е много приятна. С удоболствие споделя основни знания и подходи свързани с профилактиката на оралните заболявания. Умее да забавлява околните. Самоопределя се като дете по душа.

Димитър Пижев

България

Инструктор

Димитър Пижев има повече от 10 години опит във всички области на комуникацията - Реклама (както като изпълнителен директор, така и копирайтър), връзки с обществеността, журналистика и маркетинг в социални медии. Като журналист работи за най-големия и влиятелен бизнес вестник в България "Капитал". Като изпълнителен директор на рекламата той е част от екипа, който през 2011 г. създаде и изработи националната рекламна кампания "Ние създаваме заедно", насочена към популяризиране на ползите от финансирането от ЕС в България. Като специалист по дигитален маркетинг през 2014 г. той е човекът зад онлайн комуникация на DOMA Арт Фестивал - едно от най-важните съвременни художествени събития в София. Понастоящем работи като ръководител проекти за българска НПО, работеща в областта на правата на човека.


СТАНЕТЕ ЕДИН ОТ НАС

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2024 Lalo Investments LTD, Всички права запазени