ONLINE


Update

Welcome to Camp Golden Gate! What brought you here to check us out?
Send
sunset

Ние ще доведем Америка при Вас

passion

colors

Ние творим заедно

water_slide

Незабравими приключения на брега на Черно Море

bridge

Ще ви накараме да усетите американския дух

wave

Забавно и безопасно място

Американският
лагер
Интерактивно
обучение
Иновативни
курсове
Занимания
и екскурзии
Мисия
и ценности
Приказно
място
See what we do ...
Kristina Baleva: Becoming The Face of Summer Camp
Camp Golden Gate offers a full scholarship for students from Montenegro
Praise for the "Face of Summer Camp" Finalists for Their Drive, Talent and Passion
Amazing Ex-campers Share Their Stories
Американският
лагер
bridge

Америка идва
при Вас

Camp Golden Gate e eдинственият международен американски летен лагер на българското черноморие. Създадената Американска атмосфера в нашия лагер сближава ученици от целия свят и ги насърчава да работят заедно, да творят и да се учат един от друг. Camp Golden Gate създава среда, която насърчава интелектуалното и физическо развитие, като за тази цел съчетава интерактивно обучение по различни актуални предмети с разнообразни спортни и развлекателни занимания, които имат за цел да забавляват и ангажират вниманието на младежите. Ние знаем много добре, че изучаването на чужд език е много по-приятно, когато е поднесено по един интересен и интерактивен начин, в компанията на много нови приятели.

прочети
повече ➱

phone
Интерактивно
обучение

Тук ни доведе
Желанието

Оставете учебниците вкъщи! Ще бъдете запленени от нашия стил на учене, който ви дава свободата да развиете вашите идеи и уникална гледна точка. Основната цел на лагера е да възпитава и насърчава новите бъдещи лидери. Екипът на Camp Golden Gate се стреми да повиши познания по английски език и ще ви представи такива теми и идеи, които напълно ще завладеят интереса ви. Нашите ученици имат пълен контрол върху това какво учат и кога го учат.

прочети
повече ➱

Иновативни
курсове
arm

Свобода
на избора

Всеки ученик избира между един, два или три кура (според избраната сесия), които би желал да изучава. Ние от Camp Golden Gate предлагаме динамична учебна програма, фокусирана върху предмети подпомагащи развиватието на многостранни знания и умения, които ще бъдат приложими и полезни в различни ситуации в бъдеще. Например, освен всички знания, с които ще се сдобиете в курса „Журналистика и творческо писане” , ще се сдобиете с по-голяма увереност, когато трябва да изказват мнението си по дадена тема. Курсът „Първи стъпки в бизнеса”, ще даде лесно приложими знания и ще научи учениците на основните принципи на реализирането на различни бизнес идеи. Ние вярваме в свободата на избор!

прочети
повече ➱

watermelon
Занимания
и екскурзии

Приключения на брега
на Черно Море

На езика на Camp Golden Gate, думата СКУКА не съществува! Нашите занимания и екскурзии ще надминат и най-смелите ви очаквания. Пригответе се да се потопите във време и място, където е разрешено да бъдете себе си и да взимате участие в занимания, които наистина Ви носят радост. Може би в понеделник, ще Ви се прииска да прекарате време на плажа и да се опознаете с новите приятели, в четвъртък да отидете в спортния център и да поиграете футбол, а след това, в края на седмицата, може да пожелаете да отморите, да разпуснете и да си прекарате забавно с Вашите приятели.

прочети
повече ➱

Мисия
и ценности
flowers

Докоснете се до
Американския Дух

Американският дух е дълбоко вкоренен в идеята, че Америка е страна на неограничените възможности, място, където можете да постигнете и да се занимавате с всичко, което пожелаете. Това е усещането за позитивно отношение към живота. Много деца по целия свят имат представата за Американския дух, която се подхранва от филмите, песните и литературата. Camp Golden Gate превръща тази мечта в реалност, като организира американски лагер, който насърчава тези, които участват в него да повярват, че могат да имат големи мечти. В Camp Golden Gate ще усетите атмосфера, преизпълнена с положителна енергия и подкрепа, която ще Ви помогне да се почувствате част от американската култура и да изживеете „американската мечта”.

прочети
повече ➱

pools
Приказно
място

Забавно и
Безопасно Място

Сбогом, зима! Здравей, лято! Ние от Camp Golden Gate очакваме с нетърпение да се запознаем с вас и да прекараме едно невероятно лято заедно. Искате ли да изживеете Калифорнийската Мечта? Забравете стреса и напрежението от забързаното ви ежедневие и се насладете на забавления със страхотни приятели от целия свят. Представете си как летния бриз топли тялото ви, докато заедно с другите ученици се наслаждавате на следобед изпълнен с различни водни спортове и релаксиране на един от най-хубавите плажове в България. След това се връщате в хотела, който се намира на 10 мин. пеша от плажа, до природен резерват Балтата. Комплексът е неразделна част от резервата с изключително чист въздух и девствена природа.

прочети
повече ➱

CAMP GOLDEN GATE

Ако имате интерес към тази уникална възможност, моля, свържете се с нас

PARTNERS

Авторско право © 2016-2018 Lalo Investments LTD, Всички права запазени