OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Please fill your information, by clicking the icon above and we will contact you as soon as possible!
Send
sunset

Ние ще доведем Америка при Вас

passion

colors

Ние творим заедно

water_slide

Незабравими приключения на брега на Черно Море

bridge

Ще ви накараме да усетите американския дух

wave

Забавно и безопасно място

Американският
лагер
Интерактивно
обучение
Иновативни
курсове
Занимания
и екскурзии
Мисия
и ценности
Приказно
място
See what we do ...
Partnering with "Varna - European Youth Capital" to create Varna Media Youth Academy.
How to Be a Real and True Friend? Written by Bibi
Timur and Peter's review of the newest Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales
Is "Entrepreneurship" or "Start-up" for teenagers?

“I feel that the message of the song is quite unique and captures the essence of Camp Golden Gate that makes it so impactful.” Read the full interview with Bogi

Американският
лагер
bridge

Америка идва
при Вас

Camp Golden Gate e eдинственият международен американски летен на българското черноморие. Създадената Американска атмосфера в нашия лагер, сближава деца от различни краища на земното кълбо и ги насърчава да работят заедно и да се учат един от друг. С помощта на Американските ни преподаватели, Camp Golden Gate създава среда, която осигурява баланс между ума и тялото, като насърчава обучението с най- разнообразни и мулти-функционални занимания, които имат за цел да забавляват,защото ние знаем много добре, че изучаването на чужд език е много по- приятно, когато е поднесено по интересен начин, сред нови приятели.

прочети
повече ➱

phone
Интерактивно
обучение

Тук ни доведе
Желанието

Оставете учебниците вкъщи! Ще бъдете запленени от нашия стил на учене, който Ви дава свободата да развиете Вашите идеи и уникална гледна точка. Основната цел на лагера е да насърчава новите лидери на бъдещето. Екипът на Camp Golden Gate се стреми да повиши Вашите познания по английски език и ще Ви представи такива теми и идеи, които напълно ще завладеят интереса Ви. Нашите ученици имат пълен контрол върху това какво учат и кога го учат.

прочети
повече ➱

Иновативни
курсове
arm

Свобода
на избора

Всеки ученик може да избира три курса, които са от интерес за него. Ние от Camp Golden Gate предлагаме динамична учебна програма, фокусирана върху предмети подпомагащи за развиватието на многостранни знания и умения, които ще бъдат приложими и полезни в различни ситуации в бъдеще. Например, освен всички знания, с които децата ще се обогатят, чрез курсът по „Журналистика” те ще се сдобият с по-голяма увереност, когато трябва да изказват мнението си по дадена тема. Курсът „Създай своя Старт–ъп Компания”, ще даде лесно приложими знания и ще научи учениците на основните принципи на реализирането на бизнес идеи. Ние вярваме в свободата на избора.

прочети
повече ➱

watermelon
Занимания
и екскурзии

Приключения на брега
на Черно Море

На пределите на нашия лагер думата скука не съществува! Нашите занимания и екскурзии ще надминат и най-смелите Ви очаквания. Пригответе се да се потопите във време и място, където Ви е разрешено да бъдете себе си и да взимате участие в занимания, които наистина Ви носят радост. Може би в понеделник, ще Ви се прииска да прекарате време на плажа и да се опознаете с новите приятели, в четвъртък да отидете в спортния център и да поиграете футбол, а след това, в края на седмицата, може да пожелаете да отморите, да разпуснете и да си прекарате забавно с Вашите приятели.

прочети
повече ➱

Мисия
и ценности
flowers

Докоснете се до
Американския Дух

Американският дух е дълбоко вкоренен в идеята, че Америка е страна на неограничените възможности, място, където можете да постигнете и да се занимавате с всичко, което пожелаете. Това е усещането за позитивно отношение към живота. Много деца по целия свят имат представата за Американския дух, която се подхранва от филмите, песните и литературата. Camp Golden Gate превръща тази мечта в реалност, като организира американски лагер, който насърчава тези, които участват в него да повярват, че могат да имат големи мечти. В Camp Golden Gate ще усетите атмосфера, преизпълнена с положителна енергия и подкрепа, която ще Ви помогне да се почувствате част от американската култура и да изживеете „американската мечта”.

прочети
повече ➱

pools
Приказно
място

Забавно и
Безопасно Място

Сбогом, зима! Здравей, лято! Ние от Camp Golden Gate, както и нашият дружелюбен екип, Ви очакваме с нетърпение. Искате да изживеете Калифорнийската Мечта? Изпълнена само със забавления, страхотни приятели и интересни курсове. Представете си как летния бриз топли тялото ви, докато заедно с другите ученици се наслаждавате на следобеда с различни водни спортове, а след това имате само пет минути пеша от плажа до хотела Ви, от който без съмнение, ще бъдете очаровани и ще се чуствате като у дома си.

прочети
повече ➱

CAMP GOLDEN GATE

Ако имате интерес към тази уникална възможност, моля, свържете се с нас

PARTNERS

Авторско право © Lalo Investments LTD, Всички права запазени