OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Hello! We are currently offline. We would love to help you choose the right camp session for your child or answer any questions you may have. Please enter your personal information by clicking on the Icon above
Send

Дати и Цени

Лято 2020 - Дати и Цени


Ние насърчаваме ранните записвания, за да сте сигурни, че можете да изберете курсовете, които бихте искали да изучавате в лагера. По този начин, учениците получават и оптималното за тях учебно преживяване. Местата са ограничени.

Записването в курсовете става в реда на получаване кандидатурите.

Camp Golden Gate предлага една двуседмична сесия от 20-ти юли до 2-ри август, 2020.

Смяна Дати Продължителност Цена  
Сесия 1 България 20 юли – 2 август 14 Дни €820 Apply now

ОТСТЪПКИОтстъпка за братя и сестри: €25 на брат/сестра. Валидна само за братска и/или сестринска роднинска връзка.Отстъпка за завръщащи се ученици: €40 на ученик. Тази отстъпка е за всеки ученик, който е възпитаник на Camp Golden Gate от предходни години.Отстъпка за ранни резервации: €40 на ученик. Тази отстъпка е за регистрации, направени и платени изцяло преди 31-ви март, 2020.ОПЦИЯ ЗА ДЕПОЗИТ

Ако не сте в състояние да платите пълната регистрация веднага, Camp Golden Gate разполага с опция за депозит, която ще ви даде възможност да се регистрирате и запазите своето място с депозит от € 300 и да платите остатъка до 15 април 2020 г. За да се възползвате от тази опция, моля изпратете ни имейл на адрес info@campgoldengate.com

За какво плащате?

 

 

Медицински услугиИзисква се документ за медицинска застраховка на всички участници, за периода на престоя им в лагера. Не се изисква документ от всички ученици, редовно учащи в училища в България.

 

ТранспортТранспортните разходи от летища София / Варна / Бургас и Софийска Централна автогара или жп гара София до мястото на лагера НЕ са включени в цената. След като закупите билет за полета, екипът на Camp Golden Gate ще се свърже с Вас, за да уточните подробностите по Вашето пътуване.ТАКСАТА ЗА ТРАНСФЕР ДО/ОТ ЛАГЕРА МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ В БРОЙ ПРЕДИ ТРЪГВАНЕ ИЛИ ПО БАНКОВ ПЪТ ЗАЕДНО С РЕГИСТРАЦИЯТА.

 

Трансферни такси:

От/До Двупосочен Еднопосочен
София 60 € 40 €
Бургас 60-100 € 50 €
Варна 40 € 25 €

Трансферен график:

От/До Пристигане (понеделник) Потегляне (неделя)
София 10am - 4pm 8am – 12pm
Бургас 10am - 6pm 8am – 12pm
Варна 2pm - 8pm 8am - 12pm
 

Ако не можете да пристигнете или да потеглите от посочените по-горе дестинации през посочените по-горе часове, можем да организираме и трансфери извън предвидения график срещу такса между 130 и 200 евроАко желаете Camp Golden Gate може да Ви съдейства при закупуването на билет за самолет, автобус или влак. След като си закупите билет, екипът на Camp Golden Gate ще се свърже с Вас, за да уточните всички детайли във връзка с пътуването.


Ако според графика Ви на пътуване се наложи да резервирате допълнителна нощувка в лагера, трябва да заплатите допълнителна такса от €50. Приканваме всички лагеруващи, по възможност, да пристигнат в понеделник следобед и да отпътуват в неделя, когато е възможно. Родителите, които предпочитат да докарат децата си с кола, трябва да спазват следния график:


Пристигане за първия ден на лагера на 20 юли 2020 г. (понеделник) между 14:00 и 20:00 часа / Отпътуване в последния ден от лагера на 2 август 2020 г. (неделя) между 8:00 и 12:00 часа.


Родителите са винаги добре дошли, ако решат да придружат децата си до лагера. Така ще имат възможност да разгледат базата и лично да се запознаят с нашите преподаватели, както и целия екип на Camp Golden Gate!!

 

Политика за анулиране

  1. Ако лагерник направи анулация преди 1-ви май, по медицински причини, които могат да бъдат напълно документирани, с писмено обяснение от лекар, се възстановява пълната сума.
  2. Ако лагерник направи анулация, поради някаква друга причина, преди 1-ви май, ще му бъде възстановена 50% от сумата.
  3. Ако лагерник направи анулация, след 1-ви май, поради медицински причини, които могат да бъдат напълно документирани, с писмено обяснение от лекар, ще му бъде възстановена 75% от сумата. Ако анулирането е по някаква друга причина, ще бъдат възстановени 30 % от пълния размер на таксата.
  4. Ако лагерник анулира в рамките на 21 дни преди началото на смяната, Golden Gate Camp ще задържи пълната сума.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2020 Lalo Investments LTD, Всички права запазени