ONLINE


Update

Welcome to Camp Golden Gate! What brought you here to check us out?
Send

Дати и Цени

Лято 2019 - Дати и Цени


Ние насърчаваме ранните записвания, за да сте сигурни, че можете да изберете курсовете, които бихте искали да изучавате в лагера. По този начин, учениците получават и оптималното за тях учебно преживяване. Местата са ограничени.

Записването в курсовете става в реда на получаване кандидатурите.

Camp Golden Gate предлага четири сесии от 7-ми юли до 3-ти август. По този начин, имате свободата да изберете тази, която най-удобно пасва на Вашите нужди и летни планове.

Смяна Дати Продължителност Цена  
Сесия 1 7 Юли - 20 Юли 14 Дни €790 Apply now
Сесия 2 7 Юли - 27 Юли 21 Дни €1150 Apply now
Сесия 3 21 Юли - 3 Август 14 Дни €790 Apply now
Сесия 4 28 Юли - 3 Август 7 Дни €430 Apply now

ОТСТЪПКИОтстъпка за братя и сестри: €35 на брат/сестра. Валидна само за братска и/или сестринска роднинска връзка. Също така валидна само за Сесии 1, 2 и 3Отстъпка за завръщащи се ученици: €70/€30 на ученик. Тази отстъпка е за всеки ученик, който е възпитаник на Camp Golden Gate от предходни години. За Сесии 1, 2 и 3 отстъпката е €70 при пълно заплащане, или САМО €35 при разсрочено плащане. За Сесия 4 отстъпката е €30 и само при пълно заплащане.Отстъпка за супер ранни резервации: €70 на ученик. Тази отстъпка е валидна за регистрации, направени и платени изцяло преди 20-ти декември, 2018, за Сесии 1, 2 и 3. Отстъпката за супер ранна резервация за Сесия 4 е €30.Отстъпка за ранни резервации: €45 на ученик. Тази отстъпка е за регистрации, направени и платени изцяло между 21-ви декември, 2018, и 20-ти март, 2019. Тази отстъпка е валидна само за Сесии 1, 2 и 3.Отстъпка за препоръчан приятел: €70 отстъпка на всеки приятел, който препоръчате, за Сесии 1, 2 и 3, или €35 отстъпка за всеки препоръчан приятел, записал се за Сесия 4. Няма ограничения на бройката препоръчани приятели. Отстъпката от €70/€35 за препоръчан приятел може да се използва като кредит към Вашата собствена регистрация. Когато Вашият приятел се регистрира, той/тя трябва да спомене Вашето име като референт, за да получите отстъпката.Можете да използвате само ЕДНА от горните отстъпки на регистрация (с изключение на Отстъпката за препоръчан приятел, която е неограничена).

ОПЦИЯ ЗА ДЕПОЗИТ

Ако не сте в състояние да платите пълната регистрация веднага, Camp Golden Gate разполага с опция за депозит, която ще ви даде възможност да се регистрирате и запазите своето място с депозит от € 250 и да платите остатъка до 15 април 2019 г. За да се възползвате от тази опция, моля изпратете ни имейл на адрес: info@campgoldengate.com и един от нашите специалисти ще ви помогне да обработите заявката си.

За какво плащате?

 

 

Медицински услугиИзисква се документ за медицинска застраховка на всички участници, за периода на престоя им в лагера. Не се изисква документ от всички ученици, редовно учащи в училища в България.

 

ТранспортТранспортните разходи от летища София / Варна / Бургас и Софийска Централна автогара или жп гара София до мястото на лагера НЕ са включени в цената. След като закупите билет за полета, екипът на Camp Golden Gate ще се свърже с Вас, за да уточните подробностите по Вашето пътуване.

 

Трансферни такси:

От/До Двупосочен Еднопосочен
София 60 € 40 €
Бургас 120 € 80 €
Варна 40 € 25 €

Трансферен график:

От/До Трансферът за лагера
тръгва в (неделя)
Трансфера тръгва
от лагера в (събота)
София 10am - 4pm 8am – 12pm
Бургас 10am - 6pm 8am – 12pm
Варна 2pm - 8pm 8am - 12pm
 

Ако не можете да пристигнете или да потеглите от посочените по-горе дестинации през посочените по-горе часове, можем да организираме и трансфери извън предвидения график срещу такса между 130 и 200 евроАко желаете Camp Golden Gate може да Ви съдейства при закупуването на билет за самолет, автобус или влак. След като си закупите билет, екипът на Camp Golden Gate ще се свърже с Вас, за да уточните всички детайли във връзка с пътуването.


Ако според графика Ви на пътуване се наложи да резервирате допълнителна нощувка в лагера, трябва да заплатите допълнителна такса от €50. Приканваме всички лагеруващи, по възможност, да пристигнат в неделя следобяд и отпътуват в събота. Родителите, които предпочитат да транспортират лагеруващите с кола, трябва да спазват следния график:


Първият ден на лагера е на 7 юли 2019 г. (неделя) между 14:00 и 20:00 часа / Последният ден от лагера е 3 август 2019 г. (събота) между 8:00 и 12:00 часа.


Родителите са винаги добре дошли, ако решат да придружат децата си до лагера. Така ще имат възможност да разгледат базата и лично да се запознаят с нашите преподаватели, както и целия екип на Camp Golden Gate!!

 

Политика за анулиране

  1. Ако лагерник направи анулация преди 1-ви май, по медицински причини, които могат да бъдат напълно документирани, с писмено обяснение от лекар, се възстановява пълната сума.
  2. Ако лагерник направи анулация, поради някаква друга причина, преди 1-ви май, ще му бъде възстановена 50% от сумата.
  3. Ако лагерник направи анулация, след 1-ви май, поради медицински причини, които могат да бъдат напълно документирани, с писмено обяснение от лекар, ще му бъде възстановена 75% от сумата. Ако анулирането е по някаква друга причина, ще бъдат възстановени 30 % от пълния размер на таксата.
  4. Ако лагерник анулира в рамките на 21 дни преди началото на смяната, Golden Gate Camp ще задържи пълната сума.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2018 Lalo Investments LTD, Всички права запазени