ONLINE


Update

Welcome to Camp Golden Gate! What brought you here to check us out?
Send

Дати / Цени

Лято 2018 - Дати и Цени


Препоръчваме Ви да се регистрирате по-рано.Така ще сте сигурни, че ще успеете да се запишете за желаните от вас курсове. Местата са ограничени, за да могат нашите ученици да получат най-доброто обучение.. Записването в курса е на принципа „до запълване на местата.”

Camp Golden Gate организира една двуседмична смяна: 8 Юли, 2018 - 21 юли 2018. При бързо запълване на местата, е предвидена втора смяна от 22 Юли 2018 - 04 Август 2018 г.

Смяна Дати Продължителност Цена  
Сесия 1 * July 8 - July 21 14 Days €750 Full capacity
Сесия 2 July 8 - July 15 8 Days €390 Full capacity
Сесия 3 July 15 - July 21 7 Days €390 Full capacity

* To maintain a range of diversity at our camp, we regret to inform that if you are from Spain, we are not longer accepting registration from anyone from this country. We have already hit capacity of the percentage of Spaniards we can accept for this session. We apologize for any inconvenience.

НамаленияВсеки, който се регистрира директно на сайта на Camp Golden Gate преди 31 декември 2017 г. , автоматично получава €70 отстъпка.
( Ако се регистрирате посредством агенция (трета страна), отстъпката не важи )

За друго дете от семейството има отстъпка от €35.

ВНАСЯНЕ НА КАПАРО

Предоставяме ви възможността да внесете капаро от 200 евро, за да може да си резирвирате място за лагера, а остатъка от сумата, да заплатите не по-късно от 15 март 2018 г. За да може да се възползвате от тази възможност, моля свържете се с нас на: info@campgoldengate.com и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо

За какво плащате?

 

 

Медицински услугиИзисква се документ за медицинска застраховка на всички участници, за периода на престоя им в лагера.

 

ТранспортТранспортните разходи от летища София / Варна / Бургас и Софийска Централна автогара или жп гара София до мястото на лагера НЕ са включени в цената. След като закупите билет за полета, екипът на Camp Golden Gate ще се свърже с Вас, за да уточните подробностите по Вашето пътуване.

 

Transportation Costs:

Location Round Trip One way
Sofia 50 € 35 €
Burgas 50 € 35 €
Varna 30 € 20 €

Transportation Schedule:

Location Arrival (Sunday) Departure (Saturday)
Sofia 10am - 4pm 8am – 12pm
Burgas 10am - 6pm 8am – 12pm
Varna 2pm - 8pm 8am - 12pm
 

Ако нямате възможността да пътуване от/до изброените градове в горепосочения грарфик, ние можем да подсигурим транспорт на цена между €80 и €140.Ако желаете Camp Golden Gate може да Ви съдейства при закупуването на билет за самолет, автобус или влак. След като си закупите билет, екипът на Camp Golden Gate ще се свърже с Вас, за да уточните всички детайли във връзка с пътуването.


Ако според графика Ви на пътуване се наложи да резервирате допълнителна нощувка в лагера, трябва да заплатите допълнителна такса от €50. Приканваме всички лагеруващи, по възможност, да пристигнат в неделя следобяд и отпътуват в събота. Родителите, които предпочитат да транспортират лагеруващите с кола, трябва да спазват следния график:


Церемонията по откриване на лагера е на 8 юли 2018 г./ неделя / между 14:00 и 20:00 часа / Дипломирането и последен ден от лагера е 21 юли 2018 г. / събота / между 8:00 и 12:00 часа.


Родителите са винаги добре дошли, ако решат да придружат децата си до лагера. Така ще имат възможност да разгледат базата и лично да се запознаят с нашите преподаватели, както и целия екип на Camp Golden Gate!!

 

Политика за анулиране

  1. Ако лагерник направи анулация преди 1-ви май, по медицински причини, които могат да бъдат напълно документирани, с писмено обяснение от лекар, се възстановява пълната сума.
  2. Ако лагерник направи анулация, поради някаква друга причина, преди 1-ви май, ще му бъде възстановена 50% от сумата.
  3. Ако лагерник направи анулация, след 1-ви май, поради медицински причини, които могат да бъдат напълно документирани, с писмено обяснение от лекар, ще му бъде възстановена 75% от сумата. Ако анулирането е по някаква друга причина, ще бъдат възстановени 30 % от пълния размер на таксата.
  4. Ако лагерник анулира в рамките на 21 дни преди началото на смяната, Golden Gate Camp ще задържи пълната сума.

CONTACT US APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2017 Lalo Investments LTD, Всички права запазени