OFFLINE
Plase give us your email and we will contact you later!


Update

Hello! We are currently offline. We would love to help you choose the right camp session for your child or answer any questions you may have. Please enter your personal information by clicking on the Icon above
Send

Американският лагер

 

Camp Golden Gate е американски международен летен лагер за тийнейджъри на възраст между 10 и 18 години. Учебният план е 3 часа на ден за интерактивни сутрешни курсове. Следобедните дейности са предназначени да развият както ума, така и тялото. Те включват спорт, изкуство и занаяти, фотография, класове за готвене, плажни спортни дейности и др. Вечер има редица занимания, които ще повишат уменията за лидерство и работа в екип, като същевременно ще покачат капацитета на учениците да работят с разнообразен набор от хора. Това цели да даде възможност на учениците да станат лидери на бъдещето. Camp Golden Gate ще се фокусира върху основните ценности на оптимизма и постоянството на идеите чрез сложни и предизвикателни задачи. Учениците ще се научат да приемат неуспеха и се насърчават да развият желание да опитат алтернативи, демонстрирайки, че сътрудничеството дава най-добри резултати.

За Родителите

Изпращането на тийнейджър далеч от вкъщи за две или три седмици е сериозно и понякога нелесно решение, както за родителите, така и за детето. Едно от най-важните предимства на Camp Golden Gate, пред всички други летни лагери в САЩ е, че той премахва бариерата oт огромното разстояние, на което трябва да изпратите детето си, както и разхода на хиляди долари за тази привилегия. При нас Вашето дете наистина ще има възможността да вземе участие в истински американски лагер.

Намираме се в Европа, на брега на Черно море и сме горди с нашите изключително високи стандарти. Целта ни е да предложим оригиналния модел на американски летен лагер, на цена, която можете да си позволите и на удобно за вас разстояние. Изключително сме радостни, че наш домакин е красивият крайбрежен комплекс Камчия. Намира се на брега, на 36 км южно от центъра на град Варна. Комплекс Камчия предлага перфектния баланс между горска растителност и крайбрежна ивица. Лагеруващите ще бъдат настанени в изискани стаи с 4 или с 5 легла в 4-звездния хотел Лонгоз. Нашите ученици ще участват в едно истинско Калифорнийско лагерно изживяване - природа и плаж на едно място.

ИЗГРАДИ ГЪВКАВОСТ

Победете страховете си!

Camp Golden Gate е място, в което на учениците се дава кураж да преодоляват неуспехите и да се учат от тях, да опитват нови похвати за справяне с определени казуси, както и да осъзнаят, че усъвършенстването и опитът идват при преодоляването на страховете!

tree

ИЗПИТАЙ УСПЕХ И СТАНИ ПО-УВЕРЕН ЧОВЕК

Можете да постигнете всичко, стига силно да го пожелаете

Camp Golden Gate помага на децата да добият самочувствие и самоуважение, като премахва академичната, спортната и социалната конкуренция, които са заложени в училищния живот. Включили сме голям брой неконкурентни занимания и разнообразни възможности за успех, които гарантират постижения всеки ден.

i-cant

ИЗКЛЮЧИ СЕ ОТ ТЕХНОЛОГИЯТА

Станете по-истински и по-човечни!

В Camp Golden Gate, нашите ученици се учат да ценят всички свои умения, подсигуряваме възможност на учениците да се обединят и преоткрият творческите си сили. Много голямо внимание сме отделили на ангажирането в реалния живот, с реални хора, чрез реални дейности и реални емоции.

i-pad

СТАНИ ПО НЕЗАВИСИМ ЧОВЕК

Развийте собствена гледна точка!

Camp Golden Gate е идеалното място, където децата упражняват взимането на самостоятелни решения. Ние се стремим да осигурим на учениците безопасна среда, в която те да не се боят от провала. Този подход дава свободата да се опитват нови неща, без никакви екстремни рискове или последици.

sea

РАЗВИЙ УМЕНИЯ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Разгърнете своя потенциал!

Camp Golden Gate ще усигори напътствие, оборудване и база, които ще помогнат на децата да подобрят своите спортни възможности, творчески таланти и умения да впускат в нови начинания. Разнообразието от дейности, предлагани в лагера, улеснява учениците да открият и развият това, с което обичат да се занимават.

people

НАПРАВИ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ

Създайте Истински Международни Приятелства!

Camp Golden Gate е място, където се завързват едни от най-добрите приятелства. Освобождавайки децата от социални предразсъдъци, които могат да окажат натиск или влияние в училище, лагерът насърчава почивка и развлечения, като така създава благоприятна среда за създаване на нови приятелства. Енергията и забавленията поддържат всички в синхрон - песни, смях, разговори, игри, вършенето на почти всичко заедно, като едно щастливо, лятно, лагерно семейство.

girls

Може би се чудите, защо сме избрали името “Camp Golden Gate.” Отговорът е лесен. Golden Gate е образец за сила и разнообразие. В поетичен смисъл, Camp Golden Gate се стреми да бъде пътеката, която ще свърже стотици тийнейджъри от целия свят. За да възпитаме у тях независимост и самочувствие, ние насърчаваме увереността им, като развиваме много умения и даваме възможност на всички да почувстват удовлетворение както от груповите, така и от индивидуалните задачи.

Някои ученици се приспособяват по-бързо в нова среда от други. Има много деца, особено измежду по-малките, за които това е първият път, в който те се озовават далеч от грижите на родителите. Ние от Camp Golden Gate винаги поставяме индивидуалните потребности на първо място и правим всичко, за да може всяко дете бързо да се приспособи и да се чуства като у дома си. Помагаме на тези, които са малко по-срамежливи и знаем много изпитани начини, които гарантират, прекарването на едно незабравимо лято с нас и с новите си приятели, придобивайки едновременно нови умения.

ЛагерътИнтерактивно обучение
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС APPLY NOW

CAMP GOLDEN GATE

Авторско право © 2016-2024 Lalo Investments LTD, Всички права запазени